hvordan man kan være opmærksom , mens man kører træt

Jeg har arbejdet kirkegård eller svinge skift til det meste af mit liv , nu indrømmet , for det meste var jeg bruger til at blive oppe sent , som om det var min normale skema , men undertiden jeg ville være træt køre hjem og mit drev var normalt omkring 30 minutter. Jeg var nødt til at finde noget at holde mig vågen , og de sædvanlige foreslåede tilsagn blev ikke i orden . Du kender dem ( åbne et vindue , skrue op for radioen , tygge tyggegummi ) . Disse var alle beroligende ting til mig , hvilket betød katastrofe . Så en morgen havde jeg købt en pose solsikkefrø og spiste dem på vejen hjem . . . . til min overraskelse var jeg hjemme på ingen tid , og jeg har ikke blunde eller falde i en døs én gang! Det var da min idé var født . Jeg forstår , at det er sikrere at hvile før kørslen , men hvis en eller anden grund du absolut nødt til at køre så her kunne være et nyttigt tip til at få dig hjem

Du skal bruge: .
En pose Solsikkefrø stadig i shell .
En kop eller container .


1 .

1 . Læg et par solsikkefrø i en kind
2 .
2 . Bryde dem åbne og gemme frø i den anden kind til
3 .
3 . spytte skallen i beholderen

gode råd og advarsler


 • Hvorfor det virker . Det medføre, dit sind til rent faktisk at arbejde , er det ikke noget man kan gøre i søvne . Mange gange har jeg set folk falde i søvn tyggegummi , og det er fordi det er en gentagen bevægelse og faktisk beroliger hjernen.
 • Dette er kun en sidste udvej , hvis du kan , bør du trække over til et sikkert sted og tage en lur eller få et værelse på et lokalt hotel /motel . Også være varsom med ikke at sluge frø i tankene , da dette kan forårsage kvælning .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.