hvordan man stopper en bølle kold damn nær hver gang

I denne artikel , børn-fra 7 til 17-vil lære 10 Super Teknikker designet til at maksimere dine chancer for at undslippe , og unddrage sig skolegården eller nabolag mobber . Disse ti taktik vil også vise sig kritisk , når du rent faktisk konfronteres og truet af en eller flere bøller . Følg disse ti teknikker , og du vil være i stand til at undgå eller omgå de fleste helst overfaldsmand så sikkert , hurtigt og effektivt som muligt .
Det bemærkes, at disse færdigheder er specialdesignet til børn og teenagere til at sætte dem i stand til hurtigt og sikkert " Escape og omgå " en bølle-eller for den sags skyld enhver overfaldsmand-ikke nødvendigvis til at forårsage overfaldsmand alvorlige ulykker eller skader . Jeg forstår , at skolerne ofte har en nul- tolerance over for vold , uanset hvem der indledte angrebet . Ikke kun det , når vi overvejer strategier mod bøller , vi dybest set taler om børn og teenagere . Nasty og vildledte børn og teenagere , men børn alligevel .
Denne artikel vil også vise sig nyttigt at forældre, der kan tænke for at handle på vegne af deres mobbet barn ( ren ) , herunder uddannelse ham /hende /dem hjemme i en par nyttige fysiske Counter Bully Teknikker , eller måske tager andre personlige eller retssager mod bøller og deres forældre .
1 .
legte en TOUGH TARGET personlighed. En nøgle til Counter-Bully Teknikker er IKKE at blive valgt som et offer . Min " Bully Be Gone " skill- sæt , derfor begynder med at tage opgørelse over , hvordan du går , taler , handler og endda tænke . Det er ikke kun muligt , men doable . Ikke kun doable , men nødvendig, hvis du vil undgå bølle helt . Bøller er opportunister . Femoghalvfems til 97 % af den tid, de vil vælge et offer , der synes at være en u00BB Easy Target " Easy mål vises afhængig af andres-måske desperat til " . passe ind, " tilhører. Vises sagtmodig og svage i deres trukket tilbage , frygtsom måde at gå på osv. til
Træn dig selv gå trygt . Stride med armene bevæger sig let , kontraindikationer sideværts . dit hoved op , dine øjne scanning dine omgivelser , tilsyneladende bange , men alligevel opmærksom på dine omgivelser . Ligesom royalty scanning hans /hendes rige , som han /hun går .
altid holde op til dig selv , dine forældre , dine venner , når afprøvet eller hånede af en anden elev eller peer . Jeg vil diskutere nogle verbale Tough Target svar senere i denne artikel .
Her er den hårde del : Tog selv at udvikle og udvise en Tough TARGET HOLDNING . Næsten uden undtagelse , vil en Bully forud for en alvorlig verbal eller fysisk angreb med en Pre-Attack samtale ( PAC ) . PAC er en dobbelt -angreb teknik , fordi det tjener to kritiske formål :
(1 ) Det tjener som " The Interview ", ifølge Sensei og Self Defense ekspert Michael Pace . En " samtale " , hvor bølle ( eller , i tilfælde af kvinder, seksuel rovdyr ) fastslår, at målet faktisk er et ideelt offer , mens på samme tid ----
( 2 ) Indstilling Du (Ofret-Target ) op til et angreb med hans eller hendes ord . Den " Interview ", er blevet gennemført for at " prøve " dig, mens samtidig " indefrysning " du med frygt . Derefter distraherer målet , så han eller hun er et let mål ! Det er afgørende , altså, at målet vedtager en holdning og strategi , der forhindrer ham eller hende fra at blive ofre for denne skadelige strategi . Det er meget vigtigt da, at De vedtager kropssprog , som sender det budskab , at du ikke vil blive skubbet omkring , at du er klar til hvad som helst.
2 .
hænge ud med andre børn . MAKE nogle venner . Fakta er, det store flertal af børn , der er angrebet og slået af andre børn er alene , når de er trængt , eller blot alene det meste af tiden . Det går dybere end som så. Mange ofre er enspændere , hvilket betyder en bølle kan stole på, at ingen vil gribe ind , vil ingen komme til undsætning hans eller hendes offer , vil ingen , selv forsigtig, hvis du er greb , trak ud til et hjørne og pinte og forsmået . Det er derfor vigtigt, at du prøver at socialisere og kommunikere med andre ligesindede børn arbejder mere-hvis du falder ind i " enspænder " kategori-på socialt samvær og kommunikation med andre . Udvikle venner , eller mindst en , to eller tre andre børn , du kan hænge med . Måske endda tale om, hvad de skal gøre , hvis en af jer er fremhævet og chikaneret af en bølle .

3 .
CONTROL din frygt ! En nøgle til Escaping og Manglende betaling en Bully er at kontrollere din frygt , og selvfølgelig , at vise No Fear . Efter alt , børn , er The Look of Fear i dine øjne , hvad bølle craves mest . Hvorfor han er en udfordring , du i første omgang . Jeg siger ikke , at du ikke skal føle frygt , at for det er normalt at føle den følelse af frygt og /eller angst , når en eller flere børn hjørne dig . Det er normalt at føle frygt , men det trick her er ikke at tillade FEAR til at kontrollere dig ! Tricket er Du skal kontrollere FEAR .
Og igen , dette er en kunst ( som i The Fighting Arts ), som kan være ret vanskeligt at undervise eller uddannet . Den første ting du skal gøre er at man bevidst trække vejret. Hvorfor ? Fordi når du er under angreb , forskning viser, at 9 ud af 10 vil ikke trække vejret. Og ikke at trække vejret lukker ned for strømmen af iltet blod til hjernen , og når det sker , Dudes og Dudettes , din krop og hjerne lammer sig selv , og tro mig , næsten hver gang vil resultatet være, at du vil fryse som en statue , når mere end noget andet , du har brug for til at handle! Og til at flytte. I stedet lære dig selv at trække vejret taktisk ( Cycle vejret ) , inhalation gennem næsen og tæl til to , holde vejret i endnu to tælle , og så exhaling gennem munden til en anden tæller to , og derefter gentage denne cyklus ( måske i komfort i dit hjem , dit værelse , osv. ) , indtil du kan mærke din puls langsom ( du føler dig tilpas i din egen hud ) Praksis Cycle trække vejret på egen hånd og lære at kontrollere din frygt gennem Tactical vejrtrækning . Her er den ting : I det virkelige liv kritisk hændelse , vil denne selv-træning betaler sig . Alt du skal gøre er at inhalere langsomt og udånder og din puls vil falde ind i Optimum Combat Heart Rate ( fra 115 til 145 Beats @ Minute ), og du vil være i stand til ikke blot at kontrollere din frygt, men vil være i stand til at kontrollere din Voice og derfor være i kontrol af konfrontationen .
En ting mere : To andre vigtige ingredienser til ophold i kontrol over din frygt er : positiv selv foredrag og visualisering. Samtidig med at øve dine taktiske Vejrtrækning , visualisere dig selv at blive angrebet af dine mest frygtede nemesis og derefter billede dig selv overvinde truslen . Erfaringen har vist mig, at visuelt billeddannelse fremherskende i en " angreb scenario " er det samme som faktisk lykkedes fremherskende mod et alvorligt angreb af en bølle .
4 .
lavede direkte øjenkontakt . God øjenkontakt er afgørende . Dårlig øjenkontakt kan være katastrofale . Ved " Bad Øjenkontakt "Jeg mener , mere end noget andet , " Short Eyes ", som er afværge dine øjne og /eller kigge ned , når bøllen konfronterer dig . Som en kendsgerning , næsten altid Short Eyes udløser det, jeg kalder " The Predator /Prey Principal ( PPP ) . Forskning og erfaring har vist mig igen og igen at vende ryggen eller afværge dine øjne faktisk udløser en rovdyr instinkt i de fleste bøller og næsten alle rovdyr typer . En hård og udfordrende øjne lås kan også være skidt Øjenkontakt . Jeg siger "kan ", fordi i nogle situationer , " Hard Eyes " rent faktisk virker.
Men hvad jeg ved virker damn nær hver gang er " Soft Eyes . " Soft øjne kombinerer den afgørende duoen Afslappet Tillid og Fighting beredvillighed ikke fokuserer direkte på øje- for-øje kontakt , men snarere fokusere på en usynlig trekant går fra bunden af din fjende øjne til bunden af hans eller hendes hage . Ikke alene er det ikke udfordrende og provokerende , men det er taktisk god , da det giver dine øjne til at se nogen hurtig bevægelse af din fjende 's skuldre , arme , hænder , krop og /eller ben .
5 .

KONTROL konfrontationen med god stemme CONTROL . Overflødigt at sige, når du bliver konfronteret med et andet barn eller teenager , der verbalt overfald dig , skal du svare verbalt . Ligesom forebygge øjnene eller kigger ned kan og vil invitere yderligere aggression , så vil sige noget eller klynker og tigger om nåde , undskylde eller stammen . Your Voice Control og Voice indhold skal samtidig afdramatisere den bølle , og fastslå, at du ikke har til hensigt at kue .
Jeg har et par forslag her i forhold til at reagere effektivt på verbal misbrug , men for det første , jeg synes det vigtigt, at du arbejde på nogle cool ting at sige FØR en mobning scenario går ned . Det er darned næsten umuligt at komme op med Fred sætninger, Strip sætninger , Cute Put Downs , og andre effektive autoklaver , når din puls er tilsat over 200BPM ( Survival Stress ) .
(1 ) afskrive MUNDTLIGE ICON . NØGLEN TIL STOP Bully KOLD forbandet nær hver tid er at afslutte ting så hurtigt som muligt under interviewet Stage ( testning ) . Det vigtigste jeg er fortaler for , er at umyndiggøre Bully-og til gengæld give dig selv-ved at give den angribende ' s ord ingen magt over dig overhovedet . John Hall , den geniale grundlægger af Bully Escape , går så langt som til at foreslå, at du ACT kede sig, når en bølle forsøger at skræmme dig med verbal trash snak . ACT uinteresserede i, hvad bølle siger , og hvad han gør ( mens selvfølgelig altid at være inderlig klar over , hvad han siger og gør for at være parat til at trænge ind eller frakoble i henhold til , hvad der skal gøres for at flygte og unddrage sig en . angreb )
( 2 ) Take Control : Fortæl bølle , hvad du vil have ham til at gøre i en klar deklarativ sætning: ! ! " Stop rode med mig , Charley " "Stop skubbe mig , Jamie " Du måske endda starte med en rimelig anmodning , der ikke kan opfattes som svage og " stedmoderblomst-lignende . " Okay , Charlie , jeg fik din point , og jeg ved, du vil sparke min røv , men , se, min klasse starter i et minut , så spørger jeg dig, så træde tilbage og lade mig passere . " Hvis du
Husk . Du besejre bølle på stedet , hvis han eller hun ikke kan forårsage frygt
( 3 ) afbøjer verbale angreb og baand Bully af al magt ! Brug hvad Verbal Judo , Inc. opfordrer Strip Phrases at aflede verbale overfald (i stedet for at absorbere slag og fornærmelser ) og stække den bølle
fx en Strip Phrase : .
Bully : " Hey , gutter , her er lidt Robby , se på hvad han iført . Hvad en dork "
Robby : " . Dork , siger du? Hvorfor tak , Butch . Dork er præcis det look jeg gik efter "
6
J-STEP og omgå BULLY diagonalt : . I trin 5 jeg fortaler kontrollere konfrontationen med bølle via god stemmestyring . Jeg vil også råde dig til at tage et hurtigt skridt tilbage , som du overgang til en kæmpe holdning . Hvis den bølle forsøger at forfølge og angribe dig her , bør du flytte diagonalt AWAY holde din nærmeste hånd op for at afværge indgående slag . Flyt aldrig


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.