oplysninger & symptomer på kræft fra asbest

Asbest er en betegnelse for bundter af naturligt forekommende mineralfibre , der blev brugt i konstruktionen af bygninger og hjem på grund af deres modstandsdygtighed over for varme og kemikalier og deres lave ledningsevne af elektricitet . Desværre blev det senere konstateret, at indånde asbestfibre forårsagede en række helbredsmæssige problemer, herunder en langsom-producerende men særdeles aggressiv form for kræft

Identifikation


Mesotheliom er almindeligt kendt som asbest kræft . Symptomer kan opstå 20-50 år efter den initiale eksponering , og som ofte overses som symptomer for andre lidelser .

Lung Cancer


pleural mesotheliom , den mest almindelige form for kræft fra asbest , angreb foret i lungerne . Symptomer påvirke den normale lunge aktivitet med åndenød , brystsmerter , synkebesvær , hoste og hævelse i overkroppen .

abdominal kræft


Ti til 20 procent af asbest patienter diagnosticeret med peritoneal lungehindekræft, som påvirker bugvaeggen . Symptomerne kan omfatte mavesmerter , vægttab , opkastning , blodpropper og tarm problemer .

Heart Cancer


Pericardinal mesotheliom påvirker membraner i hjertet og kan give symptomer som hjertebanken , åndenød og brystsmerter . Læger mener, at asbestfibre nå hjertet gennem blodbanen .

Testical Cancer

Den sjældneste form for kræft fra asbest , testikelkræft lungehindekræft , ikke har en række generelle symptomer bortset fra hævelse i pungen og testikel klumper .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.