sikkerhedstip til ældre borgere i foråret

For at holde sikkert , ældre borgere behøver at udsætte på vagt over for visse typer af situationer året rundt . Der er nogle situationer og scenarier , der er mere almindelige i foråret , dog , at ældre bør være særligt omhyggelige med at kigge ud i for at holde sikker. Ved at følge nogle simple hjem og udendørs sikkerhed tips, kan forårssæsonen nydes sikkert af seniorer uden frygt for ulykker eller uheld

Yard og Have Sikkerhed


Arbejde udendørs i haven kan være meget afslappende og er en fantastisk måde at få nogle gode motion . Man skal være opmærksom på ikke at overdrive tingene , selv om , og nogle grundlæggende sikkerhedsregler skal overholdes . Især før de indleder havearbejde aktiviteter, der er fysisk i naturen , er det en god ide at tage et par minutter til at gøre nogle enkle strækøvelser . Det er også en god ide at bøje korrekt for at undgå stress på ryg og knæ . Ved hjælp af en knælende pad eller en havearbejde bænk er ofte et godt valg . Der bør udvises forsigtighed, når løft , så de ikke forvolder unødig belastning . Hyppige pauser bør tages for at undgå at blive trætte . Tøj skal passe til vejret , og solcreme altid bør anvendes . Sørg for, at vejledningen bliver fulgt på alt udstyr , gødning og græsplæne kemikalier , og altid sørge for at sætte leverancer væk sikkert efter jobbet er udført .

Check Røgdetektorer


Når tiden ændringer i foråret , betyder det, at det er også tid til at udskifte batterierne i røgdetektorer . Røgdetektorer er et meget vigtigt element i ethvert hjem , men de kan især være værdifuldt for ældre borgere . Som en del af foråret batteriskift , også røgen alarmen skal testes for at sikre, at det fungerer korrekt . Det er også en god idé at støvsuge røgalarmen , så støv eller spindelvæv , ikke er en hindring for et velfungerende røg alarm. En anden god foråret sikkerhed tip er at tjekke din ildslukker på samme tid du skifter brandalarmen batterier , så at funktionelle ildslukkere er altid til stede og lettere at finde .

være på vagt over Svig


Når vejret bliver godt, ældre skal være særlig omhyggelig med at beskytte sig selv mod omstrejfende hjem reparatører . Selv om de fleste hjem reparatører er hæderlige og pålidelige , der er skrupelløse rejser reparatører , der rejser fra område til område , og som har tendens til at bytte om ældregenerationen . Disse hjem reparatører forsøger ofte at sælge , hvad de hævder er nød hjem reparation arbejde , der skal udføres og betales med det samme . Disse hjem reparation job varierer, men ofte tagdækning , brolægning og maleri . Pensionister bør være forsigtig med at bede om selskabet identifikation , være forsigtig med reparatører , der arbejder ud fra anonyme køretøjer , og aldrig er enige om at have reparationer foregår på stedet uden at tjekke først om legitimiteten af reparationen persons virksomhed .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.