sundhedsmæssige virkninger af mug

Svampe spiller en afgørende rolle i at nedbryde dødt materiale og bidrage til kvælstofkredsløbet . Imidlertid kan visse typer af svampe har en negativ indvirkning på sundheden på lungerne og huden af dem, der udsættes for svampe , svampe toksiner og sporer

Mykotoksiner


Mykotoksiner er giftstoffer frigives specifikt af mug . Mange indendørs forme udgivelse mykotoksiner , der kan forstyrre en persons evne til at trække vejret . Vandskader på papir og gips kan føre til sort mug , en skimmel , der frigiver disse giftstoffer .

Lunger


Ud over at forårsage en åndedrætsbesvær, kan forme komme ind i lungerne og forårsage en allergisk reaktion . Dette problem kan føre til luftvejsinfektioner og ofte skal korrigeres med kirurgi .

Toksicitet


Børn , ældre og personer med svagt immunforsvar kan være modtagelige for skimmel toksicitet , som kan give symptomer som opkastning, åndedrætsbesvær , brændende øjne , ondt i halsen og hudirritation .

alvorlige symptomer


Alvorlige tilfælde af skimmel toksicitet kan føre til hovedpine , hukommelsestab , kronisk træthed , svimmelhed , hjertebanken , hævelse i torso og mave , muskelkramper og ledsmerter .

Food

mugne fødevarer , især visse typer af mug på ost , kan forårsage en dårlig mave , og kan også indeholde skadelige bakterier som E. coli .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.