vold & indgreb i psykiatrisk sygepleje

Psykiatriske sygeplejersker er på fronten af omsorg for de psykisk syge . De arbejder i samarbejde med læger , familier , interessegrupper og kolleger udbydere af sundhedsydelser til at skabe og opretholde et sikkert miljø for sig selv og deres patienter

Betydning


I en undersøgelse fra 2007 af American Psychiatric Nurses Association ( Apna ) , psykiatrisk sygeplejerske kortlagt deres personlige sikkerhed , som blandt deres største bekymringer på grund af truslen om arbejdspladsen vold

Misforståelser


Troen på, at vold er normalt for sygeplejersker eller " del af jobbet " kan føre til underrapportering af voldelige hændelser og mindre vægt på at begrænse trusler .

forebyggelse af vold


Den Apna fortalere behandling af patienter med værdighed og respekt i en sikker , kulturelt følsomme indstilling, der maksimerer patientens frihed og evne til at træffe valg for sig selv .

Intervention


Reduktion af stimulation , aktivt lytter til patienten , aflede hans opmærksomhed , sætte grænser og kommunikere forventninger kan bruges til at reducere sandsynligheden for et voldsomt udbrud .

Managing Vold

Secluding og bekæmpelse af patienter effektivt kan styre deres adfærd , men det Apna fortalere mindre indgribende foranstaltninger til forvaltning patienter , når det er muligt.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.