CDC anbefalinger for influenza vacine

Svineinfluenza , kendt videnskabeligt som H1N1 influenza -virus , spreder sig ud over verden og smitte tusindvis af mennesker . Det er vigtigt at få vaccinen til at forhindre influenza-det er den bedste beskyttelse til rådighed , ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse

. Typer


Der er to typer af H1N1 influenza vaccination øjeblikket er til rådighed : en 2009 H1N1 influenza skudt og en 2009 H1N1 næsespray influenza vaccine . Influenza skud er en vaccine, der indeholder en dræbt virus og er lavet ligesom den sæsonbestemte vaccine mod fugleinfluenza . Det er godkendt til personer i alderen 6 måneder og opefter --- herunder gravide kvinder og personer, enten raske eller kronisk syge . H1N1 næsespray vaccine er undertiden benævnt LAIV , som betyder " levende svækket influenza vaccine . " Den er lavet på samme måde som sæsonbestemt influenza næsespray . Næsesprayen er godkendt til raske mennesker, der er i alderen 2 og 49 , som ikke er gravid . Vaccinationerne spark i omkring to uger efter de bliver administreret , når antistoffer, der beskytter mod H1N1 influenza udvikle sig i kroppen . Men disse vacciner ikke beskytter folk mod andre typer af sæsonbetinget influenza virus , og de bliver nødt til at få særskilte influenzavacciner til dem.

Modtagere


Nogle mennesker rådes kraftigt til at få vacciner på grund af deres sårbarhed eller nærhed til personer , der er særligt udsatte for svineinfluenza , ifølge CDC . Men CDC rapporterer, at folk ikke bør få en vaccine , hvis de har helbredsproblemer eller dårlige reaktioner på tidligere vaccinationer . Prioritet modtagere af vaccinen omfatter gravide kvinder , unge , mennesker, der har kroniske helbredsproblemer , mennesker, der bor sammen med børn eller pleje af babyer og sundhedspersonale. På den anden side , at CDC rapporterne folk bør ikke få en H1N1- vaccine , hvis de er yngre end 6 måneder gamle , hvis de har en moderat til svær sygdom og feber , hvis de har en stærk allergi over for hønseæg , hvis de har alvorlige reaktioner på influenza vaccination og /eller hvis de udviklede Guillain-Barré syndrom ( GBS ) inden for 6 uger efter at få en tidligere influenza vaccine .

Anbefalinger


CDC anbefaler , at folk får vaccineret , så snart vacciner er til rådighed i deres område , og de bør fortsætte få vaccineret hele influenzasæsonen , som kan strække sig ind i maj . Svineinfluenza kan ramme lokalsamfund flere gange i løbet af influenzasæsonen ifølge CDC . Men mens H1N1 -virus er den største trussel mod fællesskaber på tværs af USA, CDC anbefaler , at folk også får ikke H1N1-influenza vacciner til at beskytte sig mod influenza , som det er lige så stor en bekymring i influenzasæson .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.