antihistamin søsyge afhjælpe

Søsyge er en form for køresyge , der opstår , når din hjerne får modstridende signaler fra de dele af kroppen , der normalt påvise og overvåge bevægelse-øjne , indre ører led og muskler . Uanset om transportsyge er udløst af en tur i en bil , tog , fly eller båd , ifølge MedlinePlus , symptomerne er generelt de samme : svimmelhed , kvalme og opkastning . De mest almindeligt anvendte forebyggende medicin er antihistaminer

Hvad er årsagen til det


En episode af bevægelse sicknes-i dette tilfælde , . . ? søsyge-kan forekomme , for eksempel , hvis du er ombord på et skib i en vinduer hytte eller offentlige område . Selvom din indre ører kan være signal god del bevægelse på flere planer , især hvis havene er ru , er dine øjne ikke vidne tegn på bevægelse . Når hjernen får disse modstridende signaler , der kan udløse en eller flere af de symptomer , der kendetegner søsyge . Selv om søsyge er ikke alvorlige og i sidste ende vil blive løst på egen hånd , kan det være yderst ubehageligt og måske endda blive ledsaget af en følelse af forestående undergang , ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse .

Vær forberedt


Hvis du snart vil gøre en sørejse eller offshore fisketur , kan du besøge din læge og dele med hende din bekymring om muligheden for søsyge . Selv om hun kan give dig nogle fornuftige tips om at undgå virkningerne af køresyge , hun sandsynligvis også vil ordinere en antihistamin-baseret medicin eller foreslå at du henter en over -the-counter antihistamin formulering for at undgå køresyge . Advares om, at sådanne lægemidler er nyttige , hvis der træffes forud for starten af søsyge , og de vil være til nogen nytte , når symptomerne hit .

Specifikke Antihistaminer


særdeles effektivt mod søsyge , ifølge CDC , er en kombination af antihistamin doxylamine succinat med pyridoxin HCl . Kombinationen markedsføres i Canada som Diclectin og er kun tilgængelig ved recept . Selv Diclectin ikke er tilgængelig i USA apoteker , er de to aktive ingredienser , der sælges i USA , og din læge kan hjælpe til at guide dig med at få disse medikamenter og instruere dig om passende dosering .

I " International Travel Health Guide " 14. udgave , Drs . Stuart Rose og Jay Keystone liste en række receptpligtige antihistaminer , der har vist sig effektive i forebyggelsen af kvalme og opkastning af søsyge . Lettest tilgængelige er dimenhydrinate , sælges i håndkøb som Dramamine . Tag en eller to tabletter hver 4-6 timer, regnet en time før starten på en sejltur .

Er kun tilgængelig ved recept , promethazin , der markedsføres som Phenergan , er taget i doser på 25 mg to gange dagligt . Tag den første dosis mindst 30 minutter før din rejse starter . Meclizine , der markedsføres som Antivert og kun tilgængelig ved recept , er også effektivt mod køresyge . Tag en indledende dosis på 25 til 50 mg , begynder en time før afgang , og gentag hver 12 til 24 timer , efter behov . Den væsentligste bivirkning af disse lægemidler er døsighed .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.