hvordan du udfører genoplivningsudstyr ( CPR )

I denne artikel vil du lære de grundlæggende trin til at udføre kardiopulmonær Resusitation ( CPR ) . Forhåbentlig kan denne livreddende færdighed hjælpe dig med at spare en persons liv

Du skal bruge: .
Pocket Mask ( jeg bære en daglig , på grund af den voksende trussel fra smitsomme dieases
.  Laerdal er mærket jeg bære .
 Du ved aldrig , hvornår du kan faktisk nødt til at udføre hjertemassage.
) .


1 .
Det første skridt til at udføre CPR er at sikre , at din scene er sikker . Husk , at du ikke ønsker at blive et offer selv .
2 .
Dernæst skal du sørge offeret er på en fast , flad overflade . Hvis offeret er på hans /hendes side eller med forsiden nedad , skal du rulle dem over forsigtigt på ryggen .

3 .
Knæl til dit offer side og tjekke om lydhørhed ( tryk /råber til ofret . ) Hvis du har noget svar , råber om hjælp . Hvis nogen kommer til at hjælpe dig , har denne person ringe 911 . Hvis ingen kommer , forlader offeret at ringe 911 . Gør som afsenderen dirigerer dig til at gøre , så vende tilbage til ofret og begynde CPR .
4 .
Åbn ofrets luftveje ( hoved-tilt , hage-løft . ) Find stigende i brystet , lytte efter åndedrag , og føler for indåndinger på din kind i 5-10 sekunder.
HUSK : Gispende er ingen vejrtrækning
5

Hvis ingen normale vejrtrækning bemærkes , begynder cykler på CPR : . 2 rednings indåndinger ( se for brystet at stige ) og derefter give 30 kompressioner ( gennemsnit 100 kompressioner per minut ) på brystet . Du vil være sikker på , at du lader brystet til at komme tilbage til sin normale position , før de giver en anden komprimering .
6 .
fortsat at give komprimeringer indtil offeret begynder at flytte eller flere uddannede hjælpen kommer og tager over.

gode råd og advarsler


 • Advarende råd til denne artikel er at huske en række infektionssygdomme er alle omkring os . Dette er ikke sagt for at skræmme dig væk fra at hjælpe nogen, der har kollapset /quit vejrtrækning . Dette er nævnt som en påmindelse om at bruge forholdsregler i forbindelse med udførelsen CPR . Det er ikke anbefales at udføre Mund-til-mund redde vejrtrækninger for private, du ikke kender, men hvis du er ligesom mig og bære en " lomme maske " med dig hele tiden , skal du fortsætte med CPR som instrueret eller uddannet . Lomme masker er en beskyttende barriere mellem ofrets mund og dit . Denne " hvordan " artikel må ikke anvendes som en faktisk træningen for CPR , kun som en " guide "til at bruge i en nødsituation . Brug venligst forsigtighed .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.