hvordan man kan desinficere vandkølere

Vandkølere er automater på rent vand , der tjener som en nyttig kilde til hydrering . De er populære i virksomhedernes kontorer som et samlingssted for arbejdstagere til at tage en pause og vederkvæge sig før overskriften tilbage til arbejdet. Som stagnerende puljer af kommunale vand , dog vandkølere også tjene som et optimalt miljø for bakteriel vækst , og de kan være bærere af potentielt skadelige patogener . Regelmæssig rengøring og desinfektion er med til at ødelægge ethvert bakteriesporer , der har slået rod i de køligere og forhindre dem i at vende tilbage .

Du skal bruge:
skurebørste
. Bleach .
Antibakteriel sæbe .
Køkkenrulle .


1 .
Desinficer vandkøleren mindst hver anden måned . At gøre det oftere er endnu mere fordelagtigt at holde mængden af bakterier så lavt som muligt mellem rengøring . Udtørre indersiden af køleren ved hjælp af et stykke køkkenrulle mellem hver refill for at fjerne eventuelle mineralforekomster efterladt fra vand, kan skabe en sikker havn for bakterier at trives
to
. Rengør indersiden af reservoiret med en børste , der er omfattet i varmt sæbevand . Vær omhyggelig med ikke at Scuff indersiden af reservoiret , da dette kan skabe små sprækker for bakterier at formere sig . Helt at adskille de vandkøleren , så du kan renses grundigt hver komponent i den køligere .

3 .
Desinfic¨¦r hver del af vandkøleren ved hjælp af en fortyndet blegemiddel løsning og en svamp . Tør hver del ned grundigt , og lad blegemiddelopløsning til at sidde på de nyligt desinficeres dele til mellem to og fem minutter . Skyl hver komponent mindst fire gange med rent vand for at sikre, at alle spor af blegemiddel er væk . Tør hver del med rent køkkenrulle . Gensamle vandkøleren , og tilføje en ny flaske til det .
4 .
Spørg dig køligere producenten , hvis den giver presanitized vandhaner eller O-ringe . Disse vil hjælpe skære ned på det arbejde, der mellem rengøring og giver en sikker og effektiv måde at sikre , at de mest følsomme områder i den køligere er bakterier gratis .
5 .

Tøm vandkøleren gennem det kolde vand hane ved tømning af blegemiddel løsning fra en vandkøler . Det varme vand side har normalt en særskilt passage , der varmer vandet, før udlevering det , og resterende blegemiddel tilbage i denne rørsystem vil tage ekstra tid og vand for at klare sig .

gode råd og advarsler


 • Placer køleren på en befærdet område , og lad rigelig kopper i nærheden for at opmuntre enkeltpersoner til at forbruge vand så hurtigt og effektivt som muligt . Drikker vand , der i en vandkøler snarest muligt efter den er blevet genopfyldt at minimere risikoen for bakteriel vækst .
 • Brug altid handsker , når desinficere en flade ved hjælp af potentielt skadelige kemikalier som klor eller ammoniak . Udskift par handsker med nye i løbet af skylning og tørring processen for at forhindre både re-administration af kemikalier til et nystiftet rengjort overflade og indføre bakterier på hænderne til vandet køligere .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.