hvordan man kan lave øjne glasrammer at glide

Uanset om du har nye eller gamle briller , de er bundet til brug for nogle tilpasning fra tid til anden . Jo oftere du lægger dem på og tage dem ud , jo oftere du kan forvente at justere dem , så de ikke glider ned på næsen . Uanset om du har plastpaneler eller metalstel , dyre designer rammer , eller billige apotek solbriller du har konverteret til din recept , det samme glider problemer forrang . Med en lille Briller skruetrækker og nogle blide drejninger , kan du få dem justeret på dit ansigt som den dag , du første bar dem .

Du skal bruge:
Briller skruetrækker


1
Undersøg briller under stærk belysning . . Bevæg ørestykkerne for at kontrollere vifte af bevægelse . Tjek for korrosion langs hele hængslet , herunder hvor hængsler fastgøres ørestykkerne til rammen . Hvis de er i god form , kan du være i stand til at rette dem . Hvis de virkelig er beskadiget , kan det være tvivlsomt .

2 .
Check for revner på rammen , hvor ørestykkerne eller næsestykket vedhæfte . Sommetider cracking angiver , at skruerne allerede er blevet spændt for meget . Briller , der har tråd-strippet skruer kan være nødvendigt at blive udskiftet.
3 .
Stram skruerne på ørestykker af monokel rammen . Brug en optisk eller brillerens skruetrækker forsigtigt stramme skruerne på begge ørestykker . Nogle briller har mere end én skrue på hver headsettet , så sørg for at stramme dem alle .
4 .

Stram skruerne på næsestykket , især hvis du har metal brillestel . Vær blid , så ikke at fratage skruen tråde . Stram lige til det punkt af resistens til at give en mere stiv fornemmelse for næsestykket .
5 .
Sid foran et spejl med hår væk fra ørerne og ansigtet , og sat på glas . Flyt dit hoved fra side til side for at kontrollere, løs pasform . Hold både ørestykker og lidt løft glassene op , som om at fjerne , for at se , om dine justeringer har haft. Gentag stramning af ørestykker , hvis det er nødvendigt , indtil du har opnået den rigtige pasform og glassene ikke længere slip .
6 .
Tag dine briller igen . Læne dig frem for at se om briller glider ned på næsen . Hvis ja , yderligere stramninger næsestykket med en blid twist af skruetrækkeren . Gentag , indtil du får den rigtige pasform .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.