konfliktløsning rådgivning for høj skoleelever

Små misforståelser eller uenighed kan ofte føre til vold eller unødvendige skænderier blandt teenagere i high school . Hvis du oplever en konflikt med nogen i skolen , er der flere måder, du kan forsøge at løse konflikten , før der involverer skoleforvaltninger eller anden myndighed tal . Hvis du føler , at din sikkerhed er truet på nogen måde bør du ikke tøve med at anmelde dine administratorer , forældre eller lokale myndigheder, hvis nødvendigt

Du skal bruge:
gummihandsker.
Plastic skuresvamp .
Skurepulver .
Flydende klor blegemiddel .
Haveslange .

Anger Management


Vrede kan være en af de mest vanskelige følelser at kontrollere og ordentligt direkte . Når der er involveret i en konflikt , er det vigtigt at forsøge at holde din cool , så situationen ikke eskalerer . Dette kan være en udfordring , hvis den anden person er råben eller gøre nedsættende bemærkninger , men det er vigtigt , at du håndterer selv roligt og rationelt , uanset hvordan den anden person opfører . Dette betyder ikke, at du skal benægte, at du er vred , men snarere at identificere dine følelser , så du kan tage skridt til at behandle dem ordentligt i stedet for at angribe andre . En enkel teknik til vrede forvaltning , der kan være ganske effektive , er at stoppe op og tælle til ti . Tag et par dybe indåndinger og spørg dig selv , hvad der præcist om situationen gør dig vred . Afgøre, om du er vred over den nuværende situation , eller hvis årsagen er relateret til tidligere arrangementer . Hvis tingene bliver alt for opvarmet aldrig tøve med at gå væk . Konflikt er mest løst , når begge parter har haft tid til at tage en pause og få nogle perspektiv på situationen . Før du forsøger at løse konflikten snak over sagen med en betroet ven eller et familiemedlem . Taler om konflikten vil hjælpe dig føle sig bedre , og de kan være i stand til at tilbyde nyttige råd .

Skridt til konfliktløsning


Når du og den anden person har haft en chance for at berolige kan du forsøge at kontakte den anden person til at oprette en tid til at mødes og drøfte uenigheden . Inden de to af jer mødes, bør du sikre dig, at du både er villig til at følge et par enkle grundregler under din diskussion . Er enige om at undgå råben og afbryde og prøve at mødes i et offentligt , neutralt sted . Du ønsker måske at invitere en mægler , hvis du mener, at det ville være nyttigt . En mediator er nyttig , hvis de to af jer har meget modsatrettede synspunkter, som mellemmand vil give en objektiv perspektiv og hjælpe de to af jer finde fælles fodslag. De to skulle du prøve at brainstorme ideer til mulige løsninger på problemet . Tænk på måder, de to af jer bedre kan klare sig og være villige til at gå på kompromis . Du kan opleve, at din evne til at arbejde sig igennem en konflikt , og give et positivt resultat , der faktisk kan forbedre forholdet , og de to af jer kan endda være i stand til at være venner .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.