metalplader fabrikation sikkerhed

Arbejde i metalplader fabrikation er en involveret og farligt job . Det kræver konstant brug af og eksponering for tunge maskiner og skarpe , tunge og hurtige stykker metal. At sikre et godt helbred og forebygge eventuelle skader eller dødsfald , der er masser af sikkerhedsforanstaltninger du bør tage , når der beskæftiger sig med produktion af metalplader

Beklædning og sikkerhed Gear


Som med ethvert job der indebærer store stykker af maskiner , ordentligt tøj er et must . Metalplader fabrikation involverer store maskiner , der trækker plader af metal igennem, og som sådan kunne det være nemt at blive fanget i de bevægelige dele, hvis du ikke passer på. Bær ikke smykker eller overdrevent løstsiddende tøj , da dette kan sætte sig fast i maskinen og uforvarende trække dig igennem . Også , sikkerhedsbriller og kraftige handsker er et must . Metalplader fabrikation indebærer masser af skæring og svejsning af metal , som ofte kan kaste gnister eller stumper rundt i butikken . Beskytte dine øjne mod flyvende murbrokker der kommer ud af maskinen skal være en topprioritet . Og som metal er skåret og fremstillet på forskellige stadier , kan det blive både utroligt skarpe og varme . Iført den rigtige varme-og cut-handsker vil sikre , at du holder alle dine fingre og undgå enhver risiko for forbrændinger på nyligt udskårne stykker af metal , der flyver ud af maskinerne .

være i god form


Naturligvis , metalplader af enhver størrelse er tung . Fremstilling af disse stykker kræver en stor fysisk styrke og god teknik i forskellige områder af det fysiske . Du vil konstant nødt til at tage sig ordentligt løfte store stykker metal , ved hjælp af dine ben og ikke din ryg og opretholde en god kropsholdning , når du gør det . En industriel -grade par arbejdstagerens støvler er uvurderlig i disse situationer , som falder en tung stykke pladejern kan forårsage alvorlig skade på dine fødder , hvis de er ubeskyttede .

Forsøg ikke at tvinge dig selv til løft noget , der er simpelthen for tung . At tilslutte sig ordentlig sikkerhedsforanstaltninger , bør alle metal fabrikation butikker har en form for mekanisk løfteanordningen ved hånden for dem, metalstykker og udstyr , der simpelthen ikke kan løftes af et menneske alene . Hvis du er i tvivl, så brug disse anordninger . De er designet til at understøtte langt mere vægt, end du kan , og du vil kun blive risikere din sikkerhed hvis du forsøger visse job uden en vis maskine hjælp .

Pas godt på dine værktøjer


Indimellem sidste fase af metalplader fabrikation kræver brug af håndholdt og hånd-betjente redskaber i modsætning til store automatiserede stykker af maskiner . Normalt disse redskaber vil komme i form af metal saks eller kværne , der anvendes til farvning af kanterne af de enkelte plader af metal . For din allerstørste sikkerhed , bør disse værktøjer altid holdes i perfekt stand og anvendes korrekt . Dull skrotsaks kan forårsage skadelig takkede nedskæringer i metal og send stykker flyvende . De kan også forårsage betydelige vanskeligheder med at udfylde et snit , og kæmper med værktøjet vil kun skabe en farlig situation for dig og dem omkring dig i butikken . Sørg for, at alle sakse skærpes og ikke slidte eller rustne , og at alle metal vinkelslibere og andre efterbehandling værktøjer er i god stand og funktionsdygtig stand .

Sørg også for at bruge handsker hele tiden , og at de giver dig mulighed for at fast greb de værktøjer , mens du stadig giver dig mobilitet til at arbejde dem , som du har brug for , uden klodset justere værktøj i dit greb hver nogle få minutter.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.