historien om OSHA støj standard

Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) støj -standarden, som spor sin historie tilbage til før-OSHA dage fra 1969 , sætter grænser for mængden af støj, at arbejdsgiverne kan udsætte deres ansatte for at mens de er på jobbet . Denne standard tager sigte på at bevare den mundtlige forhandling af medarbejdere

Grundlag


OSHA støjnormer håndhæve sikkerhed på arbejdspladsen til beskyttelse mod høretab . Både på kort sigt udsættelse for ekstremt høje lyde og lang tids udsættelse for moderat kraftige lyde kan medføre permanente høreskader .

Før OSHA


I 1969 udsendte The Department of Labor en støj standard under Walsh-Healey Public Kontrakter lov at anvende det til beskyttelse af samtlige ansatte i virksomheder, der handler i henhold til kontrakt med den føderale regering .

OSHA Gælder sin Standard


Kort efter Labor Department fastsætte sine støj standard , OSHA blev til . I 1971 tog OSHA denne standard og anvendt det som lov for alle arbejdsgivere i landet . For eksempel krævede standard , at en medarbejder ikke udsættes for 115 decibel støj i mere end 15 minutter på en enkelt dag . Den krævede standard arbejdsgivere til at reducere eksponeringen med teknisk kontrol eller ved udstedelse af beskyttende hovedbeklædning .

Ti års Revision


I 1972 , OSHA begyndte ti års revision debat om dens standard . Debatten centreret om to punkter . Først , OSHA undersøgt muligheden for at sænke minimum reguleret lydniveau fra 90 decibel til 85 decibel . For det andet , det organ, debatteret , om selskaberne skal bruge beskyttende hovedbeklædning, eller tekniske og administrative kontrolforanstaltninger , som deres primære metode til at overholde standarden .

OSHA Udgiver HCA

I 1981 OSHA offentliggjort sin Hearing Conservation Ændringsforslag ( HCA) , hvilket reducerede det minimale støjniveauet til 85 decibel , og ligeledes særlige krav for at yde næsebeskyttelse gear til de ansatte . Den støj standard kræver også, at arbejdsgiverne udføre høreprøver at kontrollere , hvordan deres beskyttelsesforanstaltninger gør .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.