hjemmelavet båre

I de fleste tilfælde er det ikke tilrådeligt at flytte en tilskadekommen . Overlade til de professionelle , hvis du kan for at undgå at forårsage yderligere skader på patienten . Men hvis personen er i et farligt sted som i nærheden af en brand , stigende vand , der nærmer sig truende vejr eller farlige dyr , her er en hurtig måde at skabe en solid båre ved hjælp af tilgængelige materialer

Saml Materialer


Saml de tre elementer, du bliver nødt til at gøre en båre : for det første , et tæppe , presenning , plader af plast eller næsten alt tæppe-lignende du kan finde . Dernæst et par pæle , grene eller lange stænger til håndtagene . På en strand , du kan bruge to sejlbraet master og sejl . På en campingtur , kan du bruge en sovepose eller tæppe og et par stærke træer . I en workshop , træk en presenning ud en bunke træ og snup et par lange 2- by- 4S eller 2- by- 2s . Enhver af disse vil arbejde . Følgende trin viser grundlæggende tæppe og pol version .

Lay Out


Læg tæppe på gulvet orienteret , så du arbejder på den lange kant af tæppet med de korte kanter til dine højre og venstre . Få din poler .

polakker


Læg den første pol på toppen af tæppet parallelt med siderne og ca 1 /3 af tæppet bredde fra højre kant af tæppet . Fold den del af tæppet til højre for stangen over stangen som et klap og lægge den over stangen og den midterste sektion af tæppet . Læg den anden pol på toppen af tæppet indersiden af kanten af tæppet flappen du lige foldet over de første pole og midterste del af tæppet . Nu fold venstre side af tæppet fra pol til den venstre kant over toppen af den anden stang og læg den hen over midten afsnittet over toppen af begge poler . At gentage-lå den første pole på højre tredje , fold den højre side over , lå den anden pol på venstre tredje og fold venstre side over toppen af begge poler

Transport


forsigtigt lægge patienten . oven på tæppet . Få så mange mennesker som muligt til at hjælpe dig med at løfte og flytte patientens krop som en enkelt enhed . Tving ikke beskadigede legemsdele til at flytte fra deres beskadigede stand til at undgå yderligere skade . Vægten af patienten på tæpper vil holde tæpper glider på stængerne . Nu blot får to personer i begge ender af båren og løft af polerne . Når du går , skal du sørge for at gå ud af trit med hinanden for at forhindre båre fra swingende . Hvis du har ekstra hjælp , få dem gå sammen og holde stængerne i centrum . Øv et par gange for at få den idé ind i dit hoved , og du vil være i stand til at sætte en sammen hurtigt i en nødsituation .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.