hvordan man kan overvinde frygten for tag

En frygt af tag er faktisk en frygt for at komme på toppen af et tag , eller højdeskræk , en sygelig frygt for højder . Højdeskræk er en fælles frygt for , at mange mener stammer fra en normal frygt for død eller kvæstelse pga. nedstyrtning . Der er flere måder at behandle en frygt for at blive på toppen af taget på en bygning : hypnose , narkotika eller en langsom og støt desensibilisering af frygten ved at tage små skridt til at overvinde det . Ifølge Martin M. Antonius , Ph. D. og forfatter til " Overvindelse højdeskræk "," Heldigvis kan du som regel behandle det på din egen . "Det centrale er eksponering baseret kognitiv terapi . bygning langsomt fra let til svært udfordringer og visualisere din succes

Du skal bruge: .
Building eller anden struktur med en højt tag
Se eller uret .


1 .

udsætte dig selv for de mindst skræmmende opgave, du kan stå . Starte små . Gang til en høj bygning og se på taget og forestil dig selv stående på toppen af det . Ind i bygningen dagen efter, og gå op en trappe .
2 .
Øge antallet af flyvninger du går op hver dag eller hver anden dag . Vær på vagt om at tage dybe indåndinger i fra bunden af maven og udånding langsomt . Dette skulle minimere enhver queasiness eller svimmelhed .
3 .
Gå til øverste etage og træde ud på taget . Ånde dig tilbage til en sammensat tilstand ved at udrydde enhver nerver . Tag en dyb indånding i mens tælle til fem , på fem udånder , og fortsætter exhaling indtil du tælle til seks . Gentag i mindst to minutter.

4 .
Aktiver din " tænkning hjerne " og prøv at distrahere dig fra din frygt . Spørg dig selv : " På en skala på 1 til 10 , med 10 er komplet panik , hvilket nummer jeg føler lige nu ? " Spørge dig selv dette bør aflede din opmærksomhed og hjælpe dig indse , at du ikke oplever en " 10 " i grad af frygt .
5 .
Lav en ny mental sammenhæng mellem tag og følelser , en , der ikke er tilsluttet af frygt , men snarere , at huske de positive . Mentalt replay tilfælde af at du går op på taget og er bange . Du ønsker at huske tage uden et element af fearfulness men i stedet med billeder af en blå himmel eller en storslået skyline i dit sind .

gode råd og advarsler • overveje at søge professionel hjælp . Selv om denne metode er effektiv for mange , kan nogle fordele i at tale med en psykolog eller modtage hypnoterapi .
 • Virtual reality terapi er en anden mulighed , da det er en gennemprøvet og effektiv metode til at kurere højdeskræk .
 • Visse stoffer som D-cycloserin , et lægemiddel til behandling af tuberkulose , påvirker det område af hjernen, der styrer frygt svar . Dette stof er effektiv i bekæmpelsen af en frygt for højder i kombination med psykoterapi .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.