hvordan man underviser CPR førstehjælp med en AED

Genoplivningsudstyr er en livreddende teknik , der er udført på en person , der lider af hjertestop i et forsøg på at redde hans eller hendes liv . Genoplivningsudstyr ( CPR ) retningslinjer er bestemt af American Heart Association . Genoplivningsudstyr bruger en automatisk ekstern defibrillator kan blive undervist studerende i alle aldre af en autoriseret instruktør . At blive et CPR- instruktør sker ved at lære materialet, idet en instruktør eksamen , og demonstrere undervisningsfærdigheder ved at instruere en klasse . . Undervisning CPR ved hjælp af en automatisk ekstern defibrillator ( AED ) er en fantastisk måde at hjælpe dem interesseret lære at redde et liv
1 .
Lær CPR hjælp AED kursusmateriale . Der er flere forskellige programmer, som du kan tage for at blive et CPR- instruktør . Disse programmer er tilgængelige både online og gennem forskellige samfund ressourcer såsom Røde Kors og American Heart Association ( AHA ) . Online -programmer giver dig mulighed for at lære det valgte materiale i dit eget tempo . Kursusmaterialet kan ses online eller sendes via mail . For at blive en CPR ved hjælp af en AED instruktør , skal du kende det materiale godt , så du har mulighed for at undervise og besvare studerende spørgsmål .
2 .
Tag eksamen . Efter kurset materiale er afsluttet, skal du tage en eksamen med fremvisning af dig viden og færdigheder . Afprøvning skal ske på et godkendt sted , såsom en skole eller sundhedssektoren facilitet med henblik på at blive en godkendt CPR ved hjælp af en AED instruktør . Nogle programmer kræver, at du deltage i et instruktør klasse , der strækker sig fra 1 til 3 dage , personligt før de tillader dig at tage eksamen . Andre programmer tillader dig at tage testen efter at have afsluttet et online kursus materiale. Kig ind hvilke muligheder der er tilgængelige i dit samfund .

3 .
Demonstrer dine evner . Efter at have afsluttet CPR kursusmateriale og bestået eksamen , skal du demonstrere dine undervisningsfærdigheder foran en AHA eller skole instruktør til at sikre, at du vil lære CPR korrekt . Instruktører kan kræve, at du udføre korrekt CPR ved hjælp af en AED , før udstedelsen din instruktør licens . Instruktøren vil give dig et scenario at følge med retningslinier for , hvor mange cykler i CPR ved hjælp af en AED er forpligtet til at bestå prøven . Lyt til de instruktører anvisningerne nøje og stille spørgsmål hvis det er nødvendigt . Nogle programmer kan udstede et CPR- instruktør licens, efter du demonstrere dine evner foran en instruktør , mens andre kan kræve at se dig undervise et virkeligt klasse , inden de udsteder en instruktør kort .
4 .
Undervise en CPR ved hjælp af en AED klasse . Form en klasse af studerende , der ønsker at lære CPR ved hjælp af en AED . Opsætning af klasseværelset ved at gøre et sted for at lære materiale og et sted for at udføre CPR bruge en AED . Gå over materialet med de studerende at sikre, at de forstår og give dem mulighed for at stille spørgsmål . Efter at have undervist materialet , viser det første hvordan man korrekt udføre CPR ved hjælp af en AED , derefter give de studerende til at udføre CPR bruge AED . Studerende , der udfører CPR bruge en AED korrekt skal udstedes CPR kort . De, der ikke udfører CPR ved hjælp af en AED ordentligt skal hjælpes og vises igen , indtil de lærer den korrekte teknikker, så de passerer den klasse og tjener deres CPR -kortet .
5 .

Modtag din CPR bruger en AED instruktør licens . Efter endt kursus materialet, idet eksamen , og vise dit CPR ved hjælp af en AED pædagogiske færdigheder , vil du blive udstedt et CPR- instruktør licens . Når du har din instruktør 's kort , kan du begynde undervisningen CPR klasser . CPR klasser kan blive undervist til den brede offentlighed , i skoler og i sundhedssektoren indstillinger såsom hospitaler , plejehjem og rehabiliteringscentre.

gode råd og advarsler


 • Tjek med lokale brandvæsen , EMS virksomheder og lokalsamfundet ressourcer såsom Røde Kors for at se, hvad CPR instruktør klasse er tilgængelige i dit samfund .
 • Efteruddannelse ( klasser , som skal tages regelmæssigt grundlag for at holde trit med de ændringer , teknikker og protokoller ) kan være nødvendige for at bevare din CPR ved hjælp af en AED instruktør kort .
 • Efteruddannelse er tilgængelig både online fra forskellige hjemmesider og i klasseværelset på skoler og ressourcer såsom Røde Kors .
 • Nogle CPR instruktør programmer kan være gratis , mens andre kan opkræve et gebyr .
 • Aldrig undervise et CPR- klasse uden den rette instruktør licens .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.