skudsikre vest teknologi

Byggeri


En skudsikre vest indeholder et " balistiske " lavet af flere lag af meget lette , meget stærk fibre vævet i en stram maske . Nogle armerede omfatter hårde materialer , såsom keramik eller metal , i balistiske at øge sin evne til at modstå riffel brand . Den balistiske er generelt indsat i en " transportør " lavet af almindeligt tøj materialer . Den balistiske kan enten være aftagelig eller permanent integreret i luftfartsselskabet .

Materialer


De fleste materialer , der anvendes i skudsikre veste er beskyttet materiale er udviklet af skudsikre veste producenter . De fleste skudsikre fibre er " aramider ", en klasse af syntetisk ildfast fibre med en ekstraordinær vægt -til-styrke forholdet . En af de første og mest berømte skudsikre fibre er Kevlar , udviklet af DuPont . Kevlar er vandtæt , brandsikker , og ekstremt let og stærk . Andre skudsikre fibre i øjeblikket er i brug omfatter Dyneema , Twaron og Technora .

Omfordeling af Force


Når en kugle rammer en skudsikker vest , hvor hvert lag af bullet-resistente materiale absorberer og omfordeler en del af kraften fra sammenstødet. Da kraften er spredt ud over et tæt netværk af fibre , er den samlede effekt mindskes . ( For at visualisere denne retning , forestil dig forskellen mellem at smide en baseball på et vindue og en tennis netto ).

Flere lag at arbejde sammen kan langt reducere den stumpe kraft traumer forårsaget af en fremskyndelse prik . Den ultra-stærke materialer blokere prik 's gennemtrængende magt . Støder på modstand af et skudsikker vest gælder nok pres på prik til at deformere den .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.