trash komprimator sikkerhedsprocedurer

Trash vibratorer er en fælles maskine fundet i en række forskellige arbejdspladser . Komprimatorer bistå med genanvendelse af pap , for eksempel , og reducere mængden af plads taget op af skraldespanden på lossepladsen ved knusning vragrester sammen til en stor blok . Mens disse maskiner er praktisk og nem at bruge , der har været ulykker med dødelig udgang om komprimatorer . Efter nogle grundlæggende sikkerhedsprocedurer kan hjælpe med at forhindre ulykker i at ske

Sikkerhed Procedurer


Sørg for , at området omkring en komprimator altid er fri for uvedkommende snavs og at ingen er i nærheden af maskinen , der ikke behøver at være . Området skal ikke være tilgængelig for børn , og komprimator skal være låst hele tiden , når ikke er i brug . De fleste vibratorer har en slide-bar , der holder døren lukket , men der bør også være en hængelås , som kun en vejleder eller maskinoperatør har nøglen eller kombination .

Alle medarbejdere , der arbejder i nærheden af komprimator skulle gå gennem en briefing beskriver , hvordan vibratoren fungerer, og hvad procedurerne er for dets funktion , selvom komprimator er ikke en del af deres job ansvar . Jo mere viden alle er , jo mindre chance for en ulykke .

jævnligt inspicere komprimator for enhver hydrauliske utætheder . Brug aldrig komprimator , hvis noget er utæt eller metal starter vridning fra gentagen brug . Afbryd strømmen og kalde en service virksomhed.

Tøm komprimator regelmæssigt . Hvis maskinen er fuld , skal du ikke prøve at proppe det med mere snavs . Vent til komprimator tømmes , før du kaster mere trash eller materiale ind i det .

Operatøren altid bør kigge ind i komprimator før du lukker døren og tænder den for at sikre ingen børn , dyr eller potentielt farlige genstande er indeni. På intet tidspunkt bør operatøren eller nogen anden kravler ind i komprimator eller anden grund . Hvis en nødsituation opstår , hvor nogen er nødt til at gå ind , afbryde al magten på forhånd og har nødstop ansat som en ekstra sikkerhedsforanstaltning .

aldrig smide materialer i komprimator , at det er ikke ment til at håndtere . F. eks. paller , metalrør og kemiske beholdere, som ikke har været tømt kræver deres egen særlige bortskaffelsesmetoder

Sørg ingen nogensinde driver komprimator mens under indflydelse af stoffer eller alkohol . Endog juridiske receptpligtig medicin kan nedsætte dømmekraften og reaktionstid og kan føre til skade .

Mange komprimatorer har en nøgle, som er nødvendig for at tænde maskinen . Mange virksomheder forlade nøglen i tændingen for at spare tid i drift . Af sikkerhedsmæssige årsager , bør operatøren holde på de vigtigste når som helst komprimator ikke er i brug .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.