brand skum teknologi

Fire skum -teknologien er udviklet til at bekæmpe brande , der ikke bekæmpes lige så effektivt ved hjælp af vand . Fire skum teknologi kommer i forskellige former til forskellige situationer

Identifikation


Fire skum er et materiale , der bruges i ! . brandslukning til afkøling og slukke brande .

Fordele


Vand bruges ofte til at slukke brande i brandbekæmpelse. Men , vand til tider forværrer branden i visse tilfælde , såsom med oliebrande .

Historie


Brandbekæmpelses skum begyndt at blive udviklet i 1800-tallet . Den brandslukning skum teknologien startede som en blanding af natriumbicarbonat og aluminium sulfat . Nuværende brand skum er lavet af kulbrinter og polære opløsningsmidler at gøre dem alkohol resistent

Typer


Fire skum er anvendt til et af to formål : . bekæmpelse brande og bekæmpelse af kemiske brande. Særlige skum er designet til hver formål . Brandslukning skum er også syntetiske , hvilket arbejde hurtigere , eller protein , som er biologisk nedbrydelige .

Ekspansion

Fire skum er også lav ekspansion eller høj ekspansion. Low- ekspansion skum er stor for store områder , mens højekspanderende skum er nyttige i lukkede områder .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.