er der kviksølv i influenza vaccinationer ?

Afhængigt af hvilken type af influenza vaccination du får , kan der eller ikke kan kviksølv i vaccinationsprogrammet . Pr. december 202C både almindelige sæsoninfluenza vacciner og H1N1 ( svineinfluenza ) vaccine var til rådighed for offentligheden

sæsoninfluenzavacciner


sæsoninfluenzavacciner ikke indeholder kviksølv , men de indeholder en kviksølv-baseret konserveringsmiddel kaldet thimerosal , ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse . Der er også thiomersal-fri version af den sæsonbestemte influenza vaccine , men du er nødt til at spørge din læge specielt til denne version .

H1N1 , svin influenza


I midten af 2009 var der både kviksølv -fri og kviksølvholdige vacciner til svineinfluenza , men manglen på svin influenza vacciner bemærket i december 2009 resulterede i kun kviksølvholdige vacciner at stå til rådighed på markedet . Vaccinerne med kviksølv har en begrænset mængde kviksølv , men ifølge Washington State Department of Health .

Thimersosal Debat


Thimersosal er en modificeret kviksølv struktur ( kaldet ethylkviksølv ) , der har været anvendt som en vaccine konserveringsmiddel siden 1930'erne . Bekymringerne for, at kviksølv kan forårsage autisme , er baseret på måling niveauer af methylkviksølv i kroppen . Det er den type af kviksølv ( findes i fisk og industriforurening ), der kan ophobes i kroppen og forårsage " kviksølv poisioning . " Thimersosal er en ethylkviksølv , som ikke ophobes i kroppen , ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse , men der er ingen konkrete forskningsprojekter af dens virkninger på kroppen , eller hvis den er knyttet til autisme .

Hvorfor bruger kviksølv Konserveringsmidler ?


Med adgangen til uden konserveringsmidler vaccinationer , kan det være forvirrende , hvorfor der er konserveringsmidler i vacciner . Ifølge Food and Drug Administration , konserveringsmidler er nødvendige for at holde vaccinerne bliver forurenet med bakterier eller andre skadelige stoffer , der kan slå dig ihjel .

Hvad der ellers i Flu Vaccination

Flu vacciner er typisk dyrkes i en kyllinger »Æg . Den virus er sprøjtet ind i ægget og inkuberes , så det vokser . Så virus-fyldt æg er udstrålet at svække eller dræbe virus celler, og denne løsning anvendes som en vaccine .

Hvem bør ikke blive vaccineret

Folk , der er allergisk over for æg , svovl , eller som har haft en historie om dårlige reaktioner til vaccination bør konsultere en læge , før det bliver en influenza vaccine . Der kan være alternativer , afhængigt af hvilken type vaccine du har brug for , i henhold til US Department of Health og Human Services .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.