er det sikkert at blive gravid efter at have taget Gardasil skudt ?

Gardasil er ikke kendt for at påvirke fertiliteten eller graviditet , men det er ikke anbefalet til gravide kvinder, eller dem , der planlægger at blive gravide under vaccinationen serien

Identifikation


Gardasil er en vaccine fremstillet af Merck , at vaccinerer kvinder mod de fire typer af humant papillomvirus ( HPV ) stor sandsynlighed vil bevirke livmoderhalskræft . Patienter modtager vaccinen i tre doser over en periode på seks måneder .

FDA Klassificering


FDA har klassificeret Gardasil som en kategori B medicin , hvilket betyder at det ikke har været vist sig at forårsage fosterskader hos dyr .

Undersøgelse


I kliniske undersøgelser , at antallet af graviditet abnormiteter hos kvinder der blev gravide inden for 30 dage efter modtagelsen af Gardasil var lidt højere end dem, der findes hos kvinder , der blev gravid, mens et placebo i samme tidsrum .

Anbefalinger


Ifølge CDC , bør kvinder vente , indtil deres graviditet er forbi før modtagelsen af Gardasil vaccinen . Den anbefaler også de, der bliver gravide, mens de fik det udskyde vaccinen serien . Generelt bør kvinder vente en måned efter modtagelsen af den sidste dosis af vaccinen , før du prøver at blive gravide

Graviditet Registre

Merck anbefaler alle, der bliver gravid inden for 30 dage efter modtagelsen af Gardasil vaccinen at kontakte virksomheden på 1-800-986-8999 . Dette vil gøre det muligt for patienten at blive overvåget for fostret gennem Merck Graviditet Registre .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.