hvordan man kan fjerne aluminium for bedre sundhed

Formålet med denne artikel er at gøre dig opmærksom på den sundhedsmæssige risiko ved at anvende aluminium produkter i dit hjem . De fleste husstande bruger aluminium i form af gryder og pander , sodavand dåser , og aluminiumsfolie . Det er meget alsidig i sin letvægts , sølvfarvede form . Aluminium er det tredje mest udbredte grundstof efter oxygen og silicium , og den mest udbredte af alle metaller . Det gør op omkring 8 % af jordens overflade . Det ser ud til mest i form af jordnær og stenede mineraler i stedet for i sin metalliske form .
Aluminium er let tilgængelige for den menneskelige indtagelse i form af tilsætningsstoffer , mavesårsmedicin, personlig pleje produkter fra udstødning fra biler og tobaksrøg , fra at bruge aluminiumsfolie , køkkengrej , keramik , fyrværkeri , og drikkevand .
Selv om World Health Organization ( WHO ) forsikrer os om, at der ikke er nogen alvorlig bekymring med at have alle disse farer i vores liv , er der mere og mere forskning udført og dokumentation viser mulige forbindelser til flere sygdomme , såsom Alzheimers sygdom , Downs syndrom , Lou Gehrig 's ( ALS ) sygdom , nervesygdomme , Parkinsons og nogle andre degenerative sygdomme . Nogle arbejdstagere i bilindustrien har til bekymringer om deres langsigtede eksponering for aluminium , som er indeholdt i skærevæsker til metalbearbejdning.
Der er også alvorlig bekymring, at aluminium kombineret med fluor producerer ødelæggelse af hjerneceller . Mange samfund er stadig at tilføje fluorider til deres kommunale vandforsyning . Så lidt som 0,5 ppm ( parts per million ) fluorid tilsættes aluminium i vand blev anset for at producere store hjerne celletab i hukommelsen del af hjernen .
fleste tilberedte fødevarer tilføje aminosyre glutamat i form af MSG ( mononatriumglutamat ) som smagsforstærker , der øger aluminium absorption og aflejring i hjernen . Mens nogle mennesker er meget allergiske over for MSG , den ultimative skaden er dens ødelæggende indflydelse på hjernen celler, når de kombineres med aluminium

Du skal bruge: .
Information
Beslutsomhed.
Tid til at fjerne alle aluminium , der indeholder objekter fra dit hjem nu!


1

KILDER AF ALUMIMUN i dit daglige liv : .
aluminiumsulfat føjes til drikkevandet for at gøre Det forekommer mere klar .
2 .
Gryder og folie
Mere end halvdelen af køkkengrej på markedet i dag er lavet af aluminium . Dette skyldes, at aluminium er en god leder af varme og bruges ofte med non-stick gryder og pander . Skaberne af aluminium køkkengrej advare mod opbevaring stærkt sure eller salt mad i aluminium køkkengrej . Fødevarer, såsom tomatsauce eller citrusfrugter , der er i kontakt med køkkengrej i en længere periode vil absorbere aluminium . Aluminiumsfolie har samme virkning og bør undgås til opbevaring sure eller salt mad . Udvaskning fra aluminium kogegrej bliver potentielt betydningsfulde , når madlavning meget grundlæggende eller sure fødevarer . For eksempel i en undersøgelse tomatsauce kogt i aluminium pander fandtes at akkumulere 3-6 mg aluminium pr 100 g servering .
BEMÆRK : Hvis du bruger folie , skal du bruge pergamentpapir til at beskytte din mad
bedre at købe rustfrit stål , keramik eller glas slid til madlavning
3
. .

Deodoranter og andre sundheds- og skønhedsprodukter indeholder aluminium chlorohydrate .
Vores kultur er besat med dufte og afskyer kropslugt og svedtendens . Hvad er det for noget med underarm kosmetisk ?
Har du nogensinde spekuleret over , hvorfor de bedt om ikke at sætte på deodoranter , før du tager en mammografi ?
4 .
Farmaceutiske produkter som antacida , Rolaids , vacciner , og dialyse indeholder aluminiumhydroxid .
Det fremgår, at vi har fjernet kviksølv , en adjuverende der forårsager autoimmune sygdomme , mitokondrier lidelser og dræber hjerneceller , og vi har erstattet det med aluminium
BEMÆRK : . Undgå antacida ved at holde en sund pH balance . Ved at spise mere frugt og grønt , der rejser til pH til mere basisk , bliver antacida unødvendig .
5 .
Nogle diætprodukter gerne bagepulver indeholder aluminium -sulfat .
BEMÆRK : Læs etiketterne . Sørg for, at du køber bagepulvere uden aluminium .

6 .
Soda kan indeholde aluminium og nogle andre metaller . Da sodavand indeholder kulsyre , som er en stærkt ætsende materiale , ville jeg holde sig væk fra at købe pop i dåser .
Soda har andre faremomenter er fuld af sukker og fosforsyre . Men det er en anden historie .
7 .
Amalganfyldninger indeholder sølv , kviksølv og visse andre metaller . Mens de angiveligt er spare , når de bliver ældre , kan de begynde at sive ind i spyt og ind i blodbanen . Derfor er det bedre at undgå dem helt . Hvis du virkelig er bekymret for amalgamfyldninger , er det tilrådeligt at fjerne dem .
8 .

Vacciner
Siden 1920'erne har aluminiumsalte blevet tilføjet til DTP ( difteri , stivkrampe , kighoste ) vaccine , som adjuvanser-stoffer , der øger immunforsvarets reaktion på skud . Den største fare i forbindelse med dem synes at lokale smerter og rødme på injektionsstedet . Jeg har ikke set nogen beviser for, at der er nogen negative langtidsvirkninger . En nylig gennemgang af snesevis af undersøgelser ( offentliggjort i februar 2004 , udstedelse af The Lancet Infectious Diseases ) kom til den samme konklusion ( ifølge Dr. Weil-se link nedenfor )
Ifølge den amerikanske Agentur for giftige stoffer og sygdomme Registry ( ATSDR ) mellem 50 og 70 procent af den injicerede aluminium hjælpestoffer i vacciner udskilles inden for 24 timer. ATSDR anslår , at spædbørn udsættes for aluminium i modermælk ( 40 mikrogram per liter ) og i modermælkserstatninger ( et gennemsnit på 225 mikrogram pr liter ), og at kroppens samlede belastning fra disse kilder og fra vacciner er under den minimale risiko plan, undtagen for den relativt korte periode mellem vaccination og udskillelse .
9
aluminiums mulig indflydelse på visse sygdomme .
1. Alzheimer ' s
2. Anemia
3. Arthritis
4. Autism
5 . Knoglesygdom
Effekten af aluminium på graden af opløsning af calcium hydroxyapatit-Et bidrag til forståelsen af aluminium-induceret knoglesygdomme .
6. Colic
7. Concentration Memory
8. Down ' s syndrom
9. ALS ( Lou Gehrig 's disease )
10. Muscle smerter
11 . Neurologiske lidelser
12. Osteoporosis
13. Parkinson ' s

gode råd og advarsler


 • Sådan fjerne aluminium fra din krop :
 • Chelat
 • Filtrering af drikkevand
 • Afgiftning kost
 • Fodbad
 • Clay ( magnetisk ) bad
 • Sauna ( Svedende )
 • Clorox bad
 • BEMÆRK : Hold uddannet om dit helbred . Bare fordi det er tilgængeligt i butikker eller apoteker , ikke betyder, at det er godt for dig .
 • altid tjekke med din læge , før du starter nogen behandling eller terapi .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.