tilskud til handicappede børn

Uddannelsestilskud til handicappede børn er for det enkelte barn selv eller deres familier . Føderale tilskud gives til dem, der har en fysisk eller psykisk handicap og har vanskeligt ved at føre et normalt samfundslivet

Federal finansiel bistand


Den føderale regering garanterer føderale finansielle bistand til handicappede børn og familier med handicappede børn under forskellige love og programmer . Disse omfatter amerikanere med handicap program for faglig bistand i henhold til føderale lovgivning 16,108 , Blind rehabiliteringscentre , og Centers for Independent Living .

1800Wheelchair Scholarship


Denne SU gives til studerende med motor og gangart handicap . Det er en årlig legat tildeling af 500 dollars . Ansøgerne skal skrive et essay om deres erfaringer , tro og værdisystemer . Ansøgninger og andre relevante oplysninger kan findes på hjemmesiden http://www. 1800wheelchair. com/scholarship

Alexander Graham Bell Association for døve


Foreningen yder finansiel støtte stipendier og tilskud til børn under 6 år der har oplevet en dyb høretab og er ude af stand til at udføre fagligt i en standard skole . De beløb, varierer afhængigt af alvorligheden af sagsøgerens høretab , og bør bruges mod høreapparater , terapi og passende interventionsprogrammer .

Cystisk Fibrose Scholarship Foundation


Fundamentet yder økonomisk hjælp i form af uddannelses- tilskud til børn , der lider af cystisk fibrose . Finansieringen omfatter medicinsk behandling.

Tilskud til handicappede studerende

En studerende kan søge om en SU , hvis han lider af en psykisk , social eller indlæringsvanskeligheder . Disse tilskud omfatter tilskud til handicappede elever , adgang til en uddannelse fond og disability living allowance .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.