EPA analyse af pesticider og herbicider

US Environmental Protection Agency ( EPA ) har anbefalet metoder til bestemmelse af koncentrationer af pesticider og herbicider i miljøet . Disse analyser bruges til at bestemme giftigheden af et kemikalie i laboratoriet og til at identificere områder for forurening

Betydningen af analyser


Pesticid -og herbicid analyser udført for at bestemme , om koncentrationerne overskrider den maksimale tilladte niveauer og til at identificere , hvilke forbindelser , der eventuelt er til stede i et bestemt sted eller organisme .

Typer af prøver


pesticider og herbicider analyser foregår primært ved hjælp af jord , vand og plante -og dyrevæv .

Analysemetoder


Analyser foregår primært ved hjælp af gaskromatografi ( GC ) , væskekromatografi med massespektrometri ( LS /MS ) eller high-performance væskekromatografi ( HPLC ) .

Ansøgninger


Analyser udføres i forbindelse med tests for at bestemme, hvordan dødelige et kemikalie er til forskellige planter og dyr . Resultaterne fra disse laboratorieforsøg tillader EPA for sikkert regulere pesticider og herbicider brug .

forordning

Regulering af pesticider og herbicider sikrer , at den maksimale ydelse er fremstillet af disse kemikalier , samtidig med at minimere forurening af miljøet . Fortsat overvågning og laboratorieanalyse kan sikre , at disse kemikalier anvendes korrekt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.