Hvor længe kan narkotika ophold i håret på dit hoved ?

Drug metabolitter kan være til stede i håret på ubestemt tid , men typisk hår dopingtest kun test for en omtrentlig periode de sidste tre måneder

Funktion


Når lægemidler indtages og behandles af kroppen , er narkotika metabolitter skabt, som binder sig til håret og andre områder af kroppen , når virkningerne af stoffet er slidt off . Drug metabolitter inden den indre del af hårstrå kan afsløre brug af narkotika .

Tidsramme


Ifølge OmegaLabs . netto , det tager cirka fem dage efter, stofbrug for narkotika metabolitter vises i håret over hovedbunden . Standard hår dopingtest test for en periode over de sidste 90 dage , med et hår stikprøve, der er en tomme og en halv lang .

Typer


Drug metabolitter kan også være til stede i kroppen hår . Da den blev testet medicin metabolitter , ikke hår på kroppen ikke så præcist afsløre når stofbrug opstod , ligesom hår fra hovedet.

Narkotika


Alle standardiserede dopingtest skærmen i en gruppe af lægemidler kendt som SAMHSA -5 . Denne gruppe af lægemidler omfatter amfetamin , kokain , marihuana , opiater og PCP .

Overvejelser

Ifølge Institut for Sundhed og Human Services , er der en række forskellige måder , at narkotika kan trænge ind i håret , herunder miljø .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.