Wintergreen toksicitet

Vintergrønolie er en olie, der har mange anvendelsesmuligheder . Imidlertid vintergrønolie har potentialet til at være giftig , hvis de anvendes forkert . Forståelse toksiciteten af Wintergreen kan hjælpe dig med at undgå at skade dig selv med dette stof

Wintergreen


Wintergreen kommer fra en plante med bær . Bær har en behagelig Minty smag, som kan bruges i madlavning . Du bør dog kun bruge en eller to bær på grund af den potentielle toksicitet .

Historie


Wintergreen blade blev brugt af indianerne til rygsmerter , feber , hovedpine og ondt i halsen . Under den amerikanske uafhængighedskrig , blev det brugt som en te . Det har også været brugt i tærter .

Bruger


Små mængder af Wintergreen er blevet anvendt som aroma og dets olie anvendes til behandling af muskelsmerter . Det bruges også til gigt smerter , selv om der er lidt medicinsk bevis for, at vintergrønolie hjælper disse betingelser . I høje niveauer , har det også været brugt som pesticid .

Safe Dosering


Wintergreen kan bruges , men kun i meget begrænset beløb. Hvis du ønsker at smag din mad med wintergreen , eller hvis du ønsker at tage det for muskelsmerter , bør du indtage noget mere end en teskefuld eller 5 ml af Wintergreen olie . Børn bør ikke indtages Wintergreen på alle.

Toksicitet

Hos voksne , Wintergreen taget i niveauer over 5 ml kan forårsage alvorlig opkastning og død , med fare stiger i takt med det beløb stiger . Hos børn mængder af endnu 4 mL kan forårsage opkastning og død .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.