den bedste metode til klatring en lodret lejder

Klatring en stigen kræver ikke en masse færdigheder . Den bedste måde at gå op en lodret lejder er at sørge for dine hænder og fødder er gratis og bruge dine hænder til at trække dig op og holde balancen , mens du optrappe trin . Denne del er enkel . Hvad kræver mere opmærksomhed overholde sikkerhedsreglerne før og under brug . Misbrug af lejdere på arbejdspladsen er fælles , ifølge Electronic Library of Construction , Occupational Safety and Health ( ELCOSH )

Korrekt Vægtkapacitet


Stiger er mærket med en pligt rating , der vil fortælle dig det maksimale vægt på stigen kan holde sikkert . Der er fire forskellige typer af stigen told ratings , ifølge ELCOSH .

Brug kun type 1 lejdere på byggepladser . En Type 1 stigen er normeret til en 250- pund kapacitet og er fremstillet til tunge formål . Type 1A stiger betragtes ekstra tunge udstyr og kan rumme op til 300 pounds af vægt sikkert .

Brug Type 2 stiger til mellem -duty formål og tillader ikke nogen på stigen , der vejer mere end 225 pounds , herunder eventuelle genstande , han bærer . Type 3 lejdere er for lette og kun har en 200- pund kapacitet .

Inspektioner


Mange stigeklatring skader kan forebygges ved blot at kontrollere stigen for skader . Ved hjælp af en defekt stige , kan være farlige .

Tjek en stige , før du bruger det og mærke det som defekt , hvis du finder revner eller spalter i en træ eller bøjet eller knækket metal eller glasfiber , ifølge Scif. com .

Kontroller trin på stigen for fedt , olie , mudder , is eller andre glatte stof . Aftørring alle trin grundigt før brug kan forhindre skader på grund af udskridning .

Placering


Opsætning af en lodret stige på jævnt underlag , og sørg for at begge ben er i kontakt med jorden . Hvis det ene ben er rejst, fordi ujævne overflader , så brug en fast materiale til at placere under benet for at bygge det op til niveau. Stigen , en gang i stedet , bør ikke rock overhovedet.

aldrig forsøge at gøre en stige nå frem til en plet er det ikke højt nok til at komme til , i henhold til ELCOSH . Placering fødderne af en stige på kasser , mursten eller enhver anden overflade udover gulvet eller jorden er farligt .

Du skal ikke installere din stigen foran en dør hvis det er muligt . Lås eller bevogte døren , hvis du skal sætte det op der . Undgå at bruge stiger i blæsevejr eller isforhold .

Korrekt Klatring og anvendelse


Mens klatring en stige er ikke svært , der er nogle gode råd om sikkerhed til at huske , når klatring og arbejder fra en stige .

Face stigen ved klatring og aldrig gå op eller ned ad en stige , mens vender væk fra det . Brug begge hænder hele tiden og holde et godt greb på trinene .

Hold fødderne i midten af trin eller trin og altid klatre op først og trække op tunge materialer såsom maling dåser med et reb . Forsøg ikke at klatre under udførelsen noget i dine hænder .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.