effekten af bromat på den menneskelige hjerne

Ifølge Delaware Sundhed og Social Service , er bromat et kemikalie, der oftest er fundet i drikkevandet . Det er et resultat af en proces, der desinficerer offentlige vand for at beskytte samfund fra skadelige bakterier

virkninger på hjernen


I marts 2001 offentliggjorde Environmental Protection Agency ( EPA ) en omfattende toksikologiske rapport om bromat . Mens udsættelse for bromat har fysiologiske effekter på mennesker , er der ingen beviser for, at bromat har nogen effekt på hjernen . Hvad der følger er oplysninger om, hvad der kan ske ved overeksponering for bromat .

Gastrointestinale virkninger


Ifølge EPA , er bromat optages gennem mave-tarmkanalen . Over eksponering for bromat har vist sig at resultere i maven irritation , mavesmerter , opkastning og diarré .

Nervesystem Effects


Den EPA's rapport også, at det centrale nervesystem kan ske ved bromat eksponering , hvilket resulterer i en langsommere puls og sløvhed . Rapporten nævner også tilfælde, hvor fuldstændig og permanent høretab har fulgt bromat overeksponering .

Nyre


Udsættelse for bromat kan også føre til nyresvigt , som , hvis venstre ubehandlet, kan resultere i dødsfald , ifølge EPA .

Kræft

Ifølge EPA's rapport , har undersøgelser vist, at bromat kan forårsage kræft hos laboratoriedyr , som rotter . Der er dog ingen tegn , som i endnu at bromat forårsager kræft hos mennesker .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.