farer Tylenol på leveren

Som enhver stof , kan Tylenol være farligt , hvis de tages forkert . Alvorlige skader kan gøres for at din lever , hvis du ikke følger den korrekte anvisninger for brug Tylenol

effekter på leveren


Leveren metabolizes hvad der kommer i kroppen, herunder stoffer som Tylenol . Hvis for meget er taget , kan leveren ikke behandle stoffet hurtigt nok . Derefter bliver til en toksisk metabolit , der reducerer glutathion niveauer --- væsentlige drab i leveren.

Betydning


Ifølge Life Extension Foundation , acetaminophen ( generisk navn for Tylenol ) overdosis er den hyppigste årsag til lægemiddel- induceret leversvigt i USA .

Advarsel


negative virkninger af Tylenol på leveren forstærkes af alkohol . Leveren bliver overbelastet med metaboliske både alkohol og den Tylenol , der kan give leverskader .

Ekspert Insight


The Food and Drug Administration krav Tylenol er sikkert at tage i den anbefalede dosis på etiketten . Ikke alene er det farligt at tage for meget Tylenol , men tager mere end den anbefalede dosis ikke vil bringe flere lindring .

Symptomer

Tegn på leverskade fra en Tylenol overdosis er kvalme , opkastning og mavesmerter . Andre tegn omfatter unormalt gul hud og øjne , og mørk urin .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.