fiskelus & menneskelig sikkerhed

Havet , hvis fulde af væsner og skadedyr , der kan ende med at forårsage ubehag . Fiskelus er blandt afhandlinger skadedyr og kan føre til meget irriterende udslæt

funktioner


Sea lus er larverne af søanemoner . De oftest knytte sig til visse typer af fisk , men kommer tæt på kysten , når de stikker mennesket .

Geografi


Sea lus er almindeligt forekommende i de tempererede klimaer i den nordlige halvkugle . Tjenestemænd almindeligt rapport fiskelus ud for kysten ved South Carolina , Georgia og Florida . De findes også i Japan , New Zealand , Mexico og den canadiske Stillehavet .

menneskers sikkerhed


Når fiskelus brod mennesker , de forårsager en øjeblikkelig brændende fornemmelse . Denne brændende fornemmelse bliver meget kløende og irriterende efter spændende vandet . En udslæt sædvanligvis vises på huden en dag eller to efter den oprindelige bid .

Overvejelser


Udslættet produceret af fiskelus kan vare i 1-2 uger og vil være kløende . Anvende brintperoxid vil hjælpe med at forhindre mod en infektion .

Behandling

De fleste , der lider af fiskelus svier ikke søger medicinsk behandling som udslæt begynder at aftage i løbet af få uger . Læger kan ordinere topiske cremer eller systemiske kortikosteroider til at give hurtigere nødhjælp .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.