gør det selv fører test i jord

Du kan måle bly i jorden eller lade prøven udført under din retning . Bly er et kumulativt giftstof , der hober sig op i kroppen , hvilket medfører svaghed og hjerneskade . I de seneste blyforgiftning blev anset for at være en " rig mands " sygdom , da den kun plagede dem . De var de eneste med blyplader og kopper . Dag gamle huse malet med blybaseret maling er peeling . Små børn spiser afskalning af maling chips . Testkit og instrumenter står til rådighed til at kontrollere dit hjem 's jord og legeområder for bly indhold .

Du skal bruge:
Venner /Familie support
. Æteriske olier.
Viljestyrke .

Oprindeligt Lead Scrreening Tests


Mange sundhed afdelinger eller offentlige instanser har blyholdig maling programmer . Udstyr og personale til rådighed til at hjælpe lejere og boligejere afgøre , om de og deres børn udsættes for bly.
Du ønsker måske at straks prøve med en simpel blyholdig maling testkit . EPA anerkender LeadCheck føre testkit fremstillet af Hybrivet Systems. The kit kan afgøre , om overflader er bly-fri med undtagelse af gips og puds . Testen skal udføres af en autoriseret Renovator at være gyldig . Testen foretages af dig er en screeningtest. Mange andre førende testkits hævder at give gode resultater , men de er kun indikatorer for din skyld og brug . Organer vil ikke officielt acceptere resultater .

Acceptable Bly Test fra din jord


Du bliver nødt til at sende en jordprøve til en EPA laboratorium dygtige i jordbundsanalyser . Instruktioner om hvordan man kan tage prøver og hvor man kan sende dem til resultater er tilgængelige fra EPA via telefon og via e-mail i Reference.
EPA har også en højteknologisk metode 6200 til jordbundsanalyser med en håndholdt enhed som Spectro xSort XFR Analyzer . Det kan bruges til at identificere mange metaller i jord, inklusive bly . Kortlægning forurening grænser kan udføres med god nøjagtighed og lave detektionsgrænser . Indledende udstyr koster dyrt , men det kan lejes på daglig eller ugentlig basis. En anden mulighed er for dig , er at gøre det selv med en konsulent , der har instrumentet klar til at tage din test . Udgiften kan begrundes, hvis du har brug for at foretage flere test på flere steder .
Mange jorde har en naturlig blyindhold . Har en sammensat jord prøve analyseret af en landbrugs- agent . Se om blyindhold er normalt for området . Agenten kan rådgive jordforbedringsmidler baseret på de typer af planter eller grønsager , der skal dyrkes .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.