hvad er problemer med spildevand dumping ?

Spildevand dumping er skadelig , fordi det affald vi udlede fra husstanden produkter, vi bruger , samt at der fra vores krop , arbejde sig ind i vores fødekæde . Ifølge den Youthcanworld webside , når sådanne toksiner invaderer vores vand vil de opløses i vandet , kommer til at hvile på sengen af vandområdet , eller begynde at sive nedad . Til gengæld forurening, der arbejder sig vej ind i vores have og floder .

Eutrofiering


Når spildevand forurener vandet , som det forårsager hvad Youthcanworld kalder eutrofiering . Websiden definerer denne proces som stigningen i koncentrationen af de elementer, der er nødvendige for livet . De kemikalier, som er en naturlig del af den menneskelige affald vil kunne tjene som føde for alger og andre skadelige organismer . Disse livsformer vil overpopulate og hamstre ilttilførslen . Dette forstyrrer den naturlige økologiske balance , fordi væsener, der kalder vandet hjem vil begynde at dø .

Food Forgiftning


Dumpning af spildevand i vores vandforsyning også rammer mennesker også . Når vi spiser fødevarer fra havet , at affald i vandet er forurenet , de toksiner gøre deres vej ind i vores kroppe , som ThinkQuest hjemmeside antyder . Resultaterne kan være skadelig. Giardiasis , dysenteri og kolera er blandt de sygdomme Youthcanworld CITES som følge af kontakt med vand , der er kommet i kontakt med den menneskelige affald . Hertil kommer, at webstedet siger også, at vaskemiddel-snøret vand kan forårsage lever-og nyreskader .

Swimmer Farer


Når folk svømme i ødelagte vand , de står over for muligheden for en række lidelser . Som ThinkQuest påpeger , ved at svømme i dette vand kan vand entusiaster udsætte sig selv for sygdomme som hepatitis og hiv. Badning i forurenet vand kan forårsage en lang række bakterier til at sive gennem huden, ører og næse .

Økonomiske konsekvenser


De økonomiske omkostninger kan også tage en vejafgift . Dens indvirkning på turisme kan have stor som folk ikke vil komme til stranden for at svømme , på grund af ordre fra regeringen ikke at svømme af sundhedsmæssige årsager. Desuden vil den fiskeindustri tage et hit , fordi tilstedeværelsen af toksiner i skaldyr vil medføre handelsmæssige skaldyrsbanker at lukke .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.