hvilket materiale er medicinsk scrubs lavet af ?

Medicinsk scrubs er uniformer bæres af læger , sygeplejersker og hospitalspersonale at undgå spredning af patogener . Krat var designet til at være holdbar , komfortabel og let ændret . Den mest almindelige stil er en kortærmet , v-hals trøje med draw- string bukser

Historie


Medicinsk krat . blev først båret i 1940'erne og blev almindelig praksis blandt kirurger i 1950'erne og 1960'erne . Scrubs blev indført som hvid antiseptisk kjoler og udviklede sig til grøn matchende skjorte og bukser sæt af 1970'erne . Medicinsk scrubs har udviklet sig i stil og er meget udbredt i den medicinske samfund .

Materiale


Natur-og menneskeskabte materialer anvendes til fremstilling af medicinsk krat . En fælles blanding er 55 procent bomuld og 45 procent polyester .

Fabric Care


Medicinsk krat er at blive vasket varm og tørretumbles .

Fashion Fakta


Medicinsk tv dramaer har gjort at bære krat mere fashionable . I 2007 , " Grey 's Anatomy " Katherine Heigl , en skuespiller på tv -serien startede sin egen linje af medicinsk krat .

Omkostninger

Generiske medicinsk scrubs kan købes hos forhandlere af discountpriser . Designer scrubs og krat fremstillet af smudsafvisende materialer er dyrere .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.