hvordan man kan fjerne rygning på restauranter

Ifølge gruppen amerikanske for ikke-rygere rettigheder , som oktober 2009 næsten 60 procent af amerikanerne lever i områder , der har bestået røgfri love for restauranter og barer . Selv om der stadig er megen debat om, hvorvidt det bør være restaurant eller regeringens valg at beslutte , så meget er sandt : røgfri love hjælper med at beskytte mennesker mod farerne ved passiv rygning
1 .
Gør dit hjemmearbejde , finde ud af fakta og tale med ejere og ledere af restauranter og barer du ofte at give udtryk for dine bekymringer . Tjek med lokale bar og restaurant ejere og indlede en dialog om, hvordan rygning påvirker andres helbred , samt effekten af at fjerne rygning på deres virksomhed . Må din egen forskning online for at undersøge virkningen af rygeforbud på barer og restauranter i forskellige stater , og peg på forskning fra velrenommerede kilder som Centers for Disease Control , der konkluderede, at der er nogen statistisk signifikante ændringer i restaurant og bar indtægterne fandt sted efter rygeforbud tage virkning.
2 .
Skriv til din lovgivere , udtrykke dine følelser om at eliminere rygning på restauranter . Som i december 2009 var der 38 stater , der havde en vis form for rygeforbud på restauranter og barer . Hvis din tilstand ikke er en af disse , skrive et brev , ring eller send en mail til din tilstand repræsentanter og senatorer . Nå ud til dine statens guvernør , by borgmester , byråd og stat sundhed afdelinger og deltag i debatten .

3 .
organisere en gruppe af mennesker , der deler dine overbevisninger om at fjerne rygning på restauranter og sprede dit budskab via mund til mund . Der er magt i antal , så jo flere mennesker kan du få til at deltage din sag , jo mere af en kollision du kan gøre. Kræve, at din lokale restauranter og barer fjerne rygning ved at vise omfanget af virksomhed, de kan miste , hvis de ikke gør det. Bliv involveret i politik ved at deltage i statens lovgivende høringer om problemet . Start en hjemmeside eller græsrods indsats for at få andre mennesker involveret . Jo flere mennesker du sprede ordet til , jo større er chancen for rygning blive elimineret på restauranter , som du hyppigt.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.