hvordan man kan reagere på hjertestop

Dette gælder for en person med hjerteproblemer , der har et angreb . Stram klemme smerter fra brystet , armen på den side , hvor ligger hjerter føler øm , tegn på, at somethings ikke ret

Du skal bruge: .
asprin pille
nitro pille .
trådløs telefon , hvis du har en .1 .
Regonise , hvad der sker , så du ikke forveksler den betingelse med noget andet , brystsmerter , ømhed i venstre arm , som er den side , hvor hjerterne located. Person er lidt ud af det , men stadig noget vejrtrækning .
2 .
Få din telefon og ringe 911 for at få ems i rute , vil de spørge dig om tegn og symptomer på ofrets
3 .

Med offeret om flade på gulvet sat en aspirin under hans /hendes tongue. Place en nitro pille de har perscribed under tungen samt så de ikke kvæles i det .
4 .
Begynd tempofyldt komprimeringer om chest. Follow den ribben linje hvor ribbenene lave en V og placere dine hænder , så din højre hånd er håndjern over dit left. Keep albuer i fangeskab i skubbe striaght op og ned .
5 .
Ems vil ankomme med en defibrillator

gode råd og advarsler


 • Det er ikke, hvad du lærer i standard CPR klasser og som tiden hersker alle CPR er updated. With den standard CPR du bruger redde vejrtrækninger og bryst komprimere , hvis de ikke reagerer på all. This info kom fra en hjertespecialist og er mere fokuseret på personer med en særlig hjerte problem. They don 't lære det i CPR klasser , fordi de dækker det grundlæggende alene.
 • Må ikke udskyde redde vejrtrækninger , hvis de er helt ikke trækker vejret , så tjek for pulsen , og om brystet stiger eller ej, og gøre standard CPR , hvis forholdene tage en tur . Vær omhyggelig med ikke at overraske dem, hvis du går glip læser stituation og der vejrtrækning fint , men lige i smerte .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.