hvordan man registrerer medicinsk klager

Modtagelse ordentlig lægebehandling , bør ikke betragtes som en privilegium , er det en ret . Hvis du har lidt i hænderne på en læge, som mishandlet dig , hvilket er betydeligt fejldiagnosticeret en betingelse eller har forvoldt skade på en anden måde , bør du have ret til at indgive en klage . Hvis du har et problem med en læge og ønsker at indgive en klage , kan du overveje en af dine muligheder . Hver stat fastholder regler vedrørende gennemførelsen af læger i en bestemt tilstand , så det er vigtigt at vide mere om indgivelse klager ved henvendelse til staten bestyrelse medicin . Dog kan nogle enkle trin normalt hjælper dig i klagen registreringsprocessen
1 .
anmodningen i klageformularer fra den medicinske bord i det land, hvor du fik pleje og hvor lægen er registreret . Den medicinske Bestyrelsen kan sende dig dokumentation via mail eller råde dig til at udskrive dokumentation fra staten medicinske bord hjemmeside .
2 .
Begynd ved at udskrive dit fulde navn og adresse på den læge , du ønsker at klage over .

3 .
stat , hvad din klagen er baseret på den kronologiske rækkefølge af begivenheder og detaljer . Medtag datoerne for din behandling og årsagen til din behandling . Sørg for at du diskutere, hvorfor du tror , du har modtaget en substandard af medicinsk behandling. Hvis du ikke fuldføre din beskrivelse af en klage , og vedhæfte yderligere plader efter behov og tager sig tid til at gennemgå klagen form og vedhæftede filer for at sikre, at de er relevante for din medicinske klage .
4 .
Underskriv og dater din klage form. Sørg for , at datoen er korrekt , og at du har underskrevet dokumentation i alle de nødvendige områder . Hvis skemaerne ikke inkludere din signatur , kan staten ikke behandle din ansøgning eller kan sende den tilbage til dig for færdiggørelse , som yderligere vil forsinke din anmodning om en gennemgang af din læge .
5 .


Udfyld medicinske release form og din forbruger klage, herunder patientens navn og fødselsdato , navn og adresse på læge , og andre udbydere , som du har set i forbindelse med din klage . Underskrive og datere formular til at frigive dine oplysninger .
6 .
Retur dokumentationen og udfyldte opgørelser til adressen for den medicinske bestyrelsen i din tilstand . Du vil måske bruge en signatur kræves mailing muligheden for at indsende din klage .

gode råd og advarsler • Husk , at navnet på brættet , såsom medicin Bestyrelsen eller direktionen af Registrering kan variere fra staten.
 • Prøv at tale med et kontor manager eller patientpleje koordinator før indgivelse af en klage over lægen . Det kan vise sig muligt at bilægge klagen uden at gå gennem staten medicinske bord . Tøv ikke med at sige op , da de fleste hospitaler og læger kontorer har evnen til at håndtere og behandle klager fra patienterne .
 • Undgå at registrere en klage, hvis den ikke er berettiget . Bestyrelsen vil indsamle medicinske journaler , erklæringer fra vidner og andre oplysninger relevante for din sag til gennemsyn af en klage udvalg . Din klage kan ikke behandles , hvis bestyrelsen mener, at det ikke er berettiget .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.