hvornår der skal erstatte falde beskyttelse Liner ?

Faldsikring består af tre primære komponenter , som hver afgørende for drift og systemets succes . Ankeret punkt, sikkerhedssele , og sikkerheden lanyard er alle afgørende for at holde en arbejdstager sikkert , når man arbejder i forhøjede områder . De sikkerhedssele og lanyard skal kontrolleres og holdes i god stand for at forhindre en katastrofal ulykke i at ske

Shock Absorber


En lang række moderne Liner er udstyret med en støddæmper . Disse er placeret i slutningen af line og vil fremstå som andet end en scrunched-up område på stroppen . Dette er i virkeligheden en faldsikringssystem designet til at lære styrken af virkningerne bør en arbejdstager falde . Området inden for støddæmperen vil strække sig ud , mens langsommere ofrets fald. Disse enheder er meget pålidelige og kan hjælpe med at forhindre alvorlige skader . De er dog en engangs- stykke udstyr . Hvis støddæmperen nogensinde er brugt eller udvides , skal stroppen tages ud af brug og kasseres . Fortsat brug af en rem , hvis støddæmper er blevet forlænget , vil skabe en farlig situation for arbejdstageren . Håndledsremmen tjent sit formål , så du kassere den og erstatte det med en ny rem .

stærkt slid eller skader


Arbejdstagere skal inspicere deres stroppen ved begyndelsen af hvert skift . Mens Liner er robuste stykker udstyr , de er ikke immune over for slid eller skader. Hvis håndledsremmen er begyndt at flosse eller har overskydende slid i et område , skal det fjernes fra tjenesten og udskiftes. Hvis håndledsremmen bliver beskadiget på anden måde-et nick eller rip-det skal fjernes fra tjenesten . Forsøg aldrig at reparere en lanyard . Håndledsremmen blev udformet med strenge retningslinjer og reparationer vil ikke opfylde disse retningslinjer og kan hindre eller forstyrre den rem evne til at beskytte en faldende arbejdstager . Mens Liner kan være dyrt , og det kan synes spild at smide en næsten ny rem på grund af en mindre nick , de potentielle omkostninger ved et mislykket lanyard er for stor til at risikere , både finansielt og i hvert fald inden for personlige lidelser muligt for arbejdstager .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.