retsmedicinsk fotografering procedurer

Retsmedicinske fotografering fanger vigtige detaljer i et gerningssted , og vil ofte fungere som en visuel støtte under retssagen . I førstnævnte tilfælde påberåbe detektiver på billederne for at fange vigtige spor , de måtte have overset på gerningsstedet . En god billede af afgørende beviser kunne være , hvad revner sagen eller sæler en domfældelse . Som sådan , er det vigtigt , at retsmedicinske fotografer er grundige med deres arbejde

Du skal bruge: .
venner /familie support
. Æteriske olier.
Viljestyrke .

på gerningsstedet


Tal med efterforskere , før man træder ind i en større forbrydelse scene , såsom et drab , for at få en idé om , hvad du arbejder med . Forudsige, hvad lysforholdene vil være som og fange eventuelle linser eller flash udstyr , du behøver. Du bør også tage dette øjeblik til at stål dig selv, før vadede ind i en uhyggelig scene .

Forensic fotografering starter ved døren . Snap billeder af husets ydre , buske og en del af den udvendige , der er relevante . Fotografi vinduer , døre og alle andre udgange .

Vær flere skud , når du først går ind ad døren for at få et billede af den samlede gerningsstedet . Skyd det præcis som det blev konstateret , selv om dele af bevismaterialet blev flyttet før din ankomst . Forsøg ikke at rekonstruere scenen . Se din skridt , som du bevæger dig rundt så du ikke ødelægger noget bevis . Circle rummet og tage billeder af væggene , omfatter placeringen af de beviser for rummets omkreds . Fotografi alle værelser er relevante for gerningsstedet . Husk på, at kriminaltekniske fotografering er en klinisk videnskab . Må ikke tage nogen skud til skade eller fremkalde følelser fra en jury . Må ikke lave en scene .

Kig efter billeder , der fortæller historien om forbrydelsen . Fotografere en krop i stedet fra fem forskellige vinkler ; meget opmærksomme på sår , blå mærker , bid og andre traumer . Fotografi tegn på en kamp , beviser efterladt af den mistænkte , døre eller låse tvunget åbne og ethvert spor beviser du ser .

Vær særlig belysning for at afhente noget bevis, der ikke ses med det blotte øje . Sæd, for eksempel , dukker op i det ultraviolette spektrum , mens nogle andre fibre fluorescerer under andre bølgelængder af lys .

Bevis Billeder


Tag fotografier af de beviser , når du kommer tilbage til laboratoriet . Skyd to skud på hvert stykke : en på midrange for perspektiv og og en tæt op til at vise vigtige detaljer . Hvis der er måling eller mærkning enheder på de beviser , skyde et foto med markøren , en uden . Dette stikker et hul i fremtidige fordringer , som den indsigelse, at scenen blev ændret .

Trace beviser , såsom maling chips , fibre og hår , kan fotograferes ved hjælp af et mikroskop i en proces, der kaldes fotomikrografi . Brug grafi til tæt-up skud. Denne specielle kamera øger objektivet længde med bælge eller rør og er nyttig til at fotografere kugler .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.