skridt til at forhindre miljøforurening

Med alle af forureningen i verden , kan det være svært at føle som om du kan tage positive skridt i retning af at forebygge miljøforurening . Men du kan gøre mange ting for at hjælpe . Reduktion af forurenende stoffer i hjemmet og på arbejde kan spille en lille , men vigtig rolle i at fjerne forurening og mindske dens virkninger . Inspirere venner og familie at følge dit eksempel ved at køre mindre , skære ned på husholdningsaffald og undgå kemiske pesticider

Drive Mindre


Kør din bil så ofte . Gå til din destination, hvis det er i gåafstand . Købe en cykel til at rejse længere væk . Hvis du har mulighed for , at benytte offentlige transportmidler , der tilbyder alternativer til snesevis af mennesker, der ellers ville være forurenende i deres biler . Deltag kolleger fra arbejde i en delebil , hvilket betyder, at i stedet for seks biler , vil kun en blive drevet til at arbejde . Drevet , når det er absolut nødvendigt , og du kan hjælpe skære miljøforurening .

Conserve husholdningsartikler


forsigtigt bevare din husholdningsartikler og undgå at dreje disse dagligdags objekter ind forurenende stoffer. Plast vil ikke nedbrydes i mange livstider , og metal vil langsomt rust og udvaskes skadelige kemikalier hvis det efterlades i miljøet . I stedet for at smide din plastik væk , genbruge det og se, hvordan det vil blive konverteret til nye produkter . Tage gamle glas kander og forvandle dem til containere . Store vand eller andre drikkevarer i gamle flasker i køleskabet for at undgå at smide dem væk , og for at holde en ny forsyning af vand til rådighed . Må ikke købe produkter, der har uhåndterlige , ineffektive emballage med overdreven plast og papir . Købe mad eller andre husholdningsartikler i bulk vil minimere emballage . Tag genbruges stofposer til butikken og bruge dem i stedet for " papir eller plastik. " Brug genopladelige batterier .

undgå kemiske pesticider


Hvis du har en have , undgå kemiske pesticider . Disse stoffer kan sive i jorden og skader plante-og dyreliv i årevis . Brug mere naturlig skadedyrsbekæmpelse metoder . En skål med sukker vand vil tiltrække mange skadedyr . Put lidt olivenolie i vandet . Olivenolie vil holde fast i deres fødder og vejer dem ned , drukne dem . Anvendelse sort peber dine planter kan frastøde mange skadedyr , som kan hvidløg eller andre potente urter . Eksperimenter med disse tilgange for at finde de bedste naturlige skadedyrsbekæmpelse frastødende .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.