sundhed og sikkerhed koordinering på byggepladser

Sundhed og sikkerhed koordinering på byggepladser involverer håndtering af alle potentielle risici, bygningsarbejdere . Koordinering er nødvendig i alle faser af projektet , fra design til den endelige udførelse . I USA er krav til sikkerhed og sundhed koordinering på byggepladser overvåges af Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) , som har sat klare retningslinjer i denne henseende

Historie


Occupational Safety and Health Act blev formuleret i 1970 og kræver, at arbejdsgiverne eller entreprenører til at foretage hensættelser til sundhed og sikkerhed for alle arbejdstagere, herunder dem i byggeriet , på arbejdspladser . De første regler nærmede sundhed og sikkerhed på byggepladser ved at fokusere på typer og kvaliteten af materialer, metoder til konstruktion og den samlede udførelse . Denne fremgangsmåde blev revideret i august 1996 til en mere resultatorienteret tilgang , som giver entreprenører til at bruge bedre fall- beskyttelse for arbejdstagere . Det understreger også træning bygningsarbejdere om brug af stilladser .

Betydning


Før Arbejdsmiljøagenturet blev underskrevet af præsident Richard Nixon i 1970 , der var ringe inddragelse af føderale regering i reguleringen krav til sikkerhed og sundhed på arbejdspladsen. Entreprenører lavet nogle ordninger for sikkerheden , fordi det var billigere for dem at erstatte en skadet eller døde arbejdstager end at få sikkerhedsudstyr. Men et stigende pres fra fagforeninger , og den brede offentligheds efterspørgsel , tvang den føderale regering til at komme igennem med en omfattende lovgivning , der ikke blot dikteres sundheds-og sikkerhedskrav , men også fastsat vedtægter for kompensation i tilfælde af en ulykke .

Krav


Sundhed og sikkerhed koordinering på byggepladser nu begynder lige ved planlægningsfasen af et projekt . OSHA , kræver alle konstruktioner projekter at have en grundig sundhed og sikkerhed udarbejdet under planlægning . Oprettelsen af planen skal overvåges af en uddannet planlægning vejleder , som sikrer, at alle nødvendige sikkerhedskrav er taget i betragtning, og de nødvendige foranstaltninger indføres.

Når projektet går ind i gennemførelsesfasen , det bliver hovedkontrahenten pligt til at erhverve og sætte på plads alle sundheds- og sikkerhedsudstyr som beskrevet i planen . Dette udstyr skal være af en kvalitet og gøre godkendt af det nationale institut for Occupational Safety and Health ( NIOSH ) . Kontrahenten er også forpligtet til at udpege en sikkerheds vejleder på byggepladsen for at føre tilsyn med alle sikkerheds- og sundhedsmæssige krav og sikre , at alt er, som pr det oprindelige projekt plan .

hvad der skulle dækkes


Et sundhed og sikkerhed plan for en byggeplads skal dække alle aspekter af konstruktion og enhver potentiel fare , der kan opstå på stedet . Dette omfatter farlige opgaver og forhold som højde , udgravninger , støv , elektrisk håndværktøj , støj , faldende genstande , lukkede rum og elektricitet . Sikkerhed og sundhed koordinering Planen skal også indeholde specifikationer for personlig sikkerhedsudstyr såsom hjelm , seletøj, støvler , handsker , jakker og tøj .

Uddannelse og rapportering

Sundhed og sikkerhed koordinering på en byggeplads , kan ikke være helt effektiv hvis arbejderne ikke er uddannet i sikkerhed metoder . Uanset deres erfaringer , skal alle bygningsarbejdere skal uddannes i de korrekte metoder til at anvende udstyr og de foranstaltninger, der skal træffes for at sikre deres egen sikkerhed . Hvis der sker en ulykke på en byggeplads , er sikkerheden vejleder og hovedkontrahenten forpligtet til at indgive en detaljeret rapport med OSHA og NIOSH .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.