sundhed og sikkerhed politikker for grundskolen

Skole sikkerhed og sundhed politikkerne definerer forebyggende metoder , og bedste praksis for håndtering af nødsituationer . Politikkerne er ofte skrevet af et hold af medarbejdere , administratorer , forældre , medlemmer af lokalsamfundet og den offentlige sikkerhed embedsmænd

Biologiske Farer


Politikker forklare identifikation og kontrol af smitsomme sygdomme , og anmeldelsen af personer, som kan blive påvirket . Metoder til beskyttelse mod fødevarebårne sygdomme er medtaget. De fleste skoler har også politikker, der begrænser brugen af fødevarer , såsom jordnødder , som kan give alvorlige allergiske reaktioner .

Naturkatastrofer


Skole arbejdsmiljøpolitik beskrive planer for håndtering nødsituationer , såsom tornadoer , oversvømmelser , jordskælv , skovbrande . Der tages hensyn til kommunikation, førstehjælp , mad og husly i en længere tid , i tilfælde af redningsmandskab er ikke umiddelbart tilgængelige .

Vold


Den U. S. Institut for Uddannelse opfordrer skoler til at have skrevet politikker vedrørende mobning og studerende konflikt . Også skal omfatte retningslinier for håndtering af ubudne gæster og våben .

Teknologi farer


Skoler kan omfatte politikker for at beskytte studerende mod upassende brug af internettet . Politikker ofte tilføje retningslinjer for studerende og forældre internetsikkerhed uddannelse , da skoleopgaver kan være afsluttet den hjemmecomputere .

Fysisk Miljø

Politikker detalje legeredskaber sikkerhed , sikker opbevaring af kemikalier , og bygge inspektion og vedligeholdelse.

vedrører specifikke til skolen

Ifølge det amerikanske Department of Education 's Guide til sårbarhedsvurderinger , politikker behovet for at behandle problemer er specifikke for skolen . En skoles placering eller studerende kan nødvendiggøre yderligere politikker .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.