transportable ildslukkere krav til restauranter

Transportable ildslukkere er vigtige dele af sikkerhedsudstyr , som alle bør have . Juridisk set er det nødvendigt for virksomhederne at få dem på stedet . Dette gælder også for restauranter , som har juridisk sikkerhedskrav samt forsikringskrav for at mødes med deres sikkerhedsudstyr . Der er et par specielle krav, som restauranter i særdeleshed har til følge , når strømpe deres bærbare ildslukkere .

faretypen


Det er meget vigtigt, at restauranterne vurderer de typer af brand farer, der sandsynligvis vil finde sted i visse områder af bygningen . Klasse A farer involvere træ , papir og stof , klasse B farer involvere brændbare væsker som olie , klasse C farer inddrage levende elektrisk udstyr og kredsløb , Klasse D farer inddrage metalstøv og spåner såsom magnesium , og klasse K brandfare finde sted i storkøkkener . Denne sidste brandrisiko er af særlig betydning for restauranter , og korrekt klasse transportabel ildslukker skal bruges i hvert område af en fare .

medarbejderuddannelse


Det er ansvarlig for restauratør at sikre , at alle af sine medarbejdere ved, hvad ild risici, de er udsat for på jobbet . Arbejdsgiveren er forpligtet til at forklare alle medarbejderne, hvordan de brandforebyggende udstyr fungerer , og til at uddanne medarbejdere i håndildslukker generelle brug . Medarbejdere bliver nødt til at underskrive en dispensation eller dokumentation form angiver, at de har haft brandfarer forklarede dem, og at de har været trænet i brugen af en håndildslukker til personlig sikkerhed og beskyttelse .

Inspektion og vedligeholdelse


Restaurant ildslukkere , skal regelmæssigt inspiceres , vedligeholdes og testes . Der er en årlig tjekke for vedligeholdelse og funktionalitet for alle restauranter , og kontrollen skal udføres af en person, der er certificeret i brandsikringsudstyr inspektion . Desuden skal transportable ildslukkere af alle typer være fuldt opladet og funktionsdygtigt hele tiden for at opfylde kravene . Hvis en transportabel ildslukker skal tages ned for vedligeholdelse eller genopladning , en tilsvarende stykke brandslukningsudstyr skal sætte i stedet . Hvis disse krav ikke er opfyldt, skal en restaurant kunne blive lukket ned , indtil det bringer dets udstyr og sikkerhedsstandarder op til koden.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.