vand blødgørere og sundhed

Ifølge Homestips. com , 85 procent af amerikanske hjem har problemer med hårdt vand . Folk køber vand blødgørere at søge at løse disse problemer . En blødgøringsmiddel virker ved at reducere calcium og magnesium i vand

Effekter


Heldigvis Water Quality Association , at borgerne ikke behøver at bekymre dig om sundhedsproblemer på grund af vand blødgørere . Sammenslutningen forklarer , at der ikke er væsentlige fysiske eller kemiske forandringer i det vand, der ville have negative sundhedsmæssige virkninger .

Natrium


Vandblødgørere bruge en betydelig mængde salt . Men den blødgørende kun føje en lille mængde af natrium til en persons kost . Hvis en person er bekymret over mængden af natrium i deres vand , foreslår Mayo Clinic skifte til hårdt vand til drikkevand og madlavning .

Skin


Blødt vand kan have en positiv effekt på huden . Folk med hårdt vand er mere tilbøjelige til at udslæt og andre hudproblemer , fordi hårdt vand ændrer hudens pH og kan forårsage sæbe til at forblive på huden , som kan tilstoppe porerne .

Kardiovaskulære Sundhed


Der er en vis bekymring over den medicinske virkning blødt vand kan have på hjerte-kar- sundhed . En undersøgelse , som undersøgte den kardiovaskulære helbred på 4200 voksne, rapporterede, at der var mindre hjerte-sygdomsrelaterede dødelighed i områder med hårdt vand .

miljøhensyn

Ifølge Renhed Planet , er der også miljømæssige bekymringer i forbindelse med blødt vand . Disse bekymringer omfatter natrium og klorid , der er skyllet væk som affald . Dette affald kan skade landbrugsafgrøder eller vandlevende organismer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.