vandforurening & planter

Vand er en af Jordens mest vigtige og nødvendige ressourcer . Vandforurening er skadelig ikke blot den menneskelige befolkning , men også anlægget befolkning , der hjælper til at opretholde økosystemet

Årsager


Kloak og gødning afstrømning er en stor årsag til vandforurening . Gødning indeholder næringsstoffer , der kan overstimulere undersøiske planter , ifølge David Krantz og Brad Kifferstein fra University of Michigan . Den overstimuleret planter føre til tilstoppede vandveje.

Overvejelser


Der er andre vigtige forurenende stoffer , der forurener vores vand måder . Disse omfatter råolie , radioaktivt affald og varme . Petroleum og radioaktivt affald kan dræbe undervands planter det samme. Heat er et forurenende stof , fordi over tid stigende temperaturer i vandet vil ikke give et bæredygtigt miljø for undersøiske liv .

funktioner


Vandforurening forstyrrer fotosyntese i vandet planter , der forhindrer planterne i at vokse og formere sig. Dette i sidste ende ødelægger økosystemet , at disse planter støtte, som har negative konsekvenser for alle undersøiske liv .

Rev


rev spiller en stor rolle i bevaringen af økosystemet i verdenshavene , og også hjælpe til at styre havets energi , så det ikke forårsager overskydende erosion . Rev også skaffe boliger til millioner af typer af undersøiske planter og dyr . Vandforurening , såsom overskydende natriumchlorid , årsager rev til at dø og forfald .

ilt

Ligesom planter på land , undervands planter har brug for ilt for at overleve . Vandforurening afløb vand af sin iltforsyning , som igen kvæler de plante-og dyrelivet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.