Hvorfor får jeg kløe efter at få en tb -test?

En TB hudtest gives til personer, der er på et højere risiko for at blive udsat for tuberkulose . Testen involverer injektion af tuberkulose antigen under huden ved hjælp af en tilsat instrument, som kan forårsage hudirritation og kløe

Funktion


En person kan være allergisk overfor et konserveringsmiddel i tuberkulose antigen , der anvendes i testen . I hvilket tilfælde , vil enhver kløe eller irritation ikke være forbundet med resultaterne af TB test .

Betydning


Mild kløe og irritation er ikke unormalt , og ikke nødvendigvis betyder en person er positiv for TB . En test anses for positivt , hvis en bule større end 100mm formularer og derefter en x-ray er administreret for at bekræfte .

Behandling


For mild kløe , kan en kold vaskeklud anvendes til området for at afhjælpe nogle af ubehaget . Sætte en forbinding over området kan hjælpe med at forhindre bevidstløs kløe .

Overvejelser


Personer , der modtager en TB test skal være bevidst om ikke gnide eller kradse huden , hvor prøven blev administreret . Dette kan yderligere irritation og kan åbne sår , hvilket skaber en større risiko for infektion .

Forebyggelse /Solution

Hvis svær kløe blev oplevet i tidligere TB test , kan en individuel anmodning en kiste X-ray i stedet for huden test .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.