brændefyring & luftforurening

En træ brand kan være en velkommen oase af varme på en kold , blæsende nat . Bekymring over sikkerheden af de resulterende røg , men er blevet et stridspunkt i de senere år

Chemicals


Ifølge en undersøgelse fra 1993 af det amerikanske Environmental Protection Agency ( EPA ) , brænderøg indeholder ca 50 forskellige kemikalier --- herunder kulilte --- nogle af dem er kræftfremkaldende.

Partikler


Det største problem med brænderøg , er udgivelsen af partikelforureningen --- bittesmå faste kulbrinter partikler findes i sod og bie stoffer --- , som er skadelige at indånde høje koncentrationer . Ifølge en 2005 USA Today artiklen , har forskning vist , at partikelforureningen " forværrer hjertesygdomme og udløser astmaanfald . "

Røg , ikke fyre


Afbrænding af træ er ikke så meget et problem, som brændende træ forkert . Ulmende brande, pust røg er langt højere i partikler end hot-brænding brande , der afgiver lidt at ingen røg .

Forebyggelse /Solution


Hardwoods og ordentligt krydret brænde brænde mere jævnt og udleder mindre røg end grantræer. Træ bør altid flamme , når du brænder med en klar eller hvid røg , der kommer fra skorsten --- grå eller blålig røg indikerer tilstedeværelsen af flere partikler .

Brændeovne

EPA-certificeret brændeovne kan reducere emissionerne med så meget som 90 procent , som nogle har katalysatorer , der reducerer partikelforureningen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.