den bedste beholdere til vand

Mens mange mennesker er afhængige af deres husstand vandforsyning for dag -til- dag bruge , det er aldrig en dårlig ide at have en nødforsyning af drikkevand på hånden . For at din forsyning af drikkevand til at forblive sikker og ufarvet , er det vigtigt kun at bruge de bedste beholdere til oplagring . Dog kan selv en billig beholder være en god container til brug i dette forhold .

Genvundet Containere


Det er helt i orden at genbruge beholdere til at opbevare vand . En række af mad-grade plastic containere, der blev brugt til at gemme andre ting kan bruges til at opbevare vand . To-liters sodavandsflasker er gode kandidater , som er flasker , der anvendes til te eller flaskevand . Det er vigtigt , at beholderne du bruger har skruen på toppe , der er lufttæt, og at containerne blev ikke brugt til at holde mælk eller andre proteinrige stoffer-resterende protein kan føre til en vækst af bakterier

nye containere .


De fleste dagligvarebutikker sælger tomme kander og flasker egnet til opbevaring af vand . Da disse er nye containere , behøver du ikke at bekymre sig om , hvorvidt sukker eller proteiner af en tidligere væske kommer til at påvirke dit vand i skadelige måder . Sørg for, at disse beholdere er mærket som mad-grade plastic eller glas .

Store Opbevaring


Du kan gemme større mængder af vand er det vigtigt at have de rigtige containere . Disse bør være sæl-stand , plast tønder , omtrent på størrelse med kegs . Større beholdere er på størrelse med regn tønder . Disse beholdere skal købes nye , rene og klar til at blive fyldt . Lagret et eller andet sted cool og væk fra solen ( såsom en kælder ) og fyldt med vand , vil disse tønder mere end tjene deres formål . Som med de øvrige , mindre beholdere er det vigtigt, at disse tønder er lavet af mad-grade plast med lufttæt låg .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.