hvad er grab barer ?

Grab barer eller håndlister bruges af ældre og tilskadekomne mennesker for balance og støtte . De er som regel monteret på vægge i toiletter , hospitaler og andre offentlige områder . Der er også smarte grab barer og hånd gelændere , at folk kan bruge til pryder områder af deres hjem

Funktion


Grab barer skal monteres i en højde af 34 til 38 inches , ifølge ADA retningslinjer . Hånden jernbane skal også have en glat overflade , være sikkert monteret , mulighed for en 1,5 tommer mellemrum mellem væg og skinne og har en tykkelse på mellem 1,25 og 1,5 inches .

vægmonteret Bars


Vægmonterede Gribehåndtag give den mest stabile mennesker . Vægmonteret barer er tilknyttet i begge ender og kan placeres enten lodret eller vandret , alt efter AARP 's hjemmeside .

Andre typer


Nogle grab barer kan tilsluttes til væggen i den ene ende . Disse stænger har hængsel vedhæftede filer , som tillader en person at trække dem ud , når de har brug for dem . Opstaldning Gribehåndtag fortsætte rundt i hele toilettet for ekstra støtte .

Forebyggelse /Solution


Fængsler og sundhedsfaciliteter installere specielle grab barer for at forhindre selvmord . Disse gelændere har ikke har nogen plads mellem væggen og grab bar sektion .

Specielle funktioner

Folk bruger dristig og mere sirlige Gribehåndtag som dekorative stykker i deres badeværelser i dag . Residential Gribehåndtag tilbydes i en række forskellige farver så godt.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.