hvad er sikkert CO2-niveauet ?

Kuldioxid , normalt kendt som den kemiske betegnelse CO2 , har ingen farve eller lugt og forekommer helt i vores atmosfære som en del af det naturlige livscyklus og fra afbrænding af kulbrinter

dDe 5. 000 Line


Som i 2010 , den føderale regering mener en koncentration af kuldioxid under 5. 000 ppm som sikkert , ifølge Dupage County , Illinois , Sundhed afdeling.

Effekter


Over et sikkert niveau , kan kuldioxid fremkalde kvælning og /eller hovedpine , træthed og delirium .

Overvejelser


Sikkerheden grænser efterspørges af føderale og statslige regeringer gælder for en gennemsnitlig , raske voksne . De ældre og yngre børn er mere modtagelige for CO2 forgiftning .

Betydning


Generelt er farlige niveauer af CO2 ikke ofte findes inde hjem, efter Minnesota Department of Health . De fleste indendørs luftforurening kommer fra partikler frigivet af byggematerialer og mennesker .

Forebyggelse /Solution

Korrekt ventilation reducerer ophobning af kuldioxid i et rum . Det nøjagtige beløb afhænger af typen af rummet og hvor mange mennesker det holder . American Society of Opvarmning , afkøling og Air-Conditioning Engineers ( ASHRAE ) anbefaler ventilation mellem 15 og 60 kubikfod luft udefra per minut .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.